Tuote: Leipäviikko 10.-16.9. – #syönleipää

Leipäviikko 10.-16.9. – #syönleipää

Leipäviikkoa juhlitaan valtakunnallisesti 10.-16.

Tuote: Täytetty Supermustikkapitko

Täytetty Supermustikkapitko

  Kukapa ei rakastaisi täyteläistä, kuohkeaa pitkoa? Supermustikkapitko on täynnä perinteistä, suomalaista mustikan makua ja vie helposti kielen mennessään.

Tuote: Hurmaavat klassikot

Hurmaavat klassikot

Elosen iki-ihanat klassikkoleivokset ovat olleet jo vuosikymmenten ajan kuluttajiemme kestosuosikkeja - klassikoihin ei kyllästy koskaan! Klassikkoleivoksiimme kuuluvat perinteinen, herkullinen ja kaikkien rakastama Porkkanaleivos, kuohkea kahvipöydän suosikki Mokkapalat sekä täyteläinen Rommileivos.

Tuote: Kesän helpoin Kääretorttukakku

Kesän helpoin Kääretorttukakku

Tuunaa Elosen herkullisesta Vadelma-suklaa kääretortusta entistäkin maukkaampi! Kääretorttukakku on nopea ja vaivaton, mutta näyttävän näköinen ja kiva laittaa tarjolle kahvipöytään.

Tuote: Piknik saaristossa

Piknik saaristossa

Pakkaa kylmälaukkuun herkkuja ja raikasta juomaa, ota piknikviltti ja suuntaa meren rantaan sileille kalliolle nauttimaan kauniista kesästä ja ihanasta piknikistä! Suosittelemme piknikeväiksi maistuvaa Saaristolaisleipää maukkaiden täytteiden kera ja mehevää Mansikka Täytepitkoa, joka on valmistettu tuttuun, perinteiseen Elosen tyyliin!

Tuote: Lasten pihajuhlat ja iloiset Safarileivokset

Lasten pihajuhlat ja iloiset Safarileivokset

Kesä on parhaimmillaan ja nyt on loistava hetki järjestää perheen pienimmille iloiset leikkimökki -tai pihajuhlat. Kata pöytä koreaksi ja hemmottele pieniä herkuttelijoita veikeillä Flamingo -ja Tiikerileivoksilla!

Back to top