Äitienpäiväkakku

Pian vietetään taas äitienpäivää, ja perheen pienimmät pääsevät muistamaan äitiään kenties pienin lahjoin tai tarjoiluin. Kakku kuuluu perinteisesti äitienpäivän herkkuihin, mutta jos perheestä ei vielä löydy leipomistaitoisia lapsukaisia, nappaa näppärä isä kauppareissulta vaikkapa Elosen Mansikka täytekakun, jonka perheen pienimmät saavat koristella omin käsin.

Elosen Mansikka täytekakku maistuu varmasti niin perheen pienille kuin isommillekin juhlijoille ja se on helppo koristella kauden marjoilla, vaahtokarkeilla ja muilla pienillä koristuksilla sopimaan keväiseen äitienpäivään – ja toki muihinkin juhliin.

Me kokosimme kakun päälle rennosti mansikan ja kiivin viipaleita, karhunvatukoita, pieniä vaahtokarkkeja ja tuoreita orvokinkukkia. Koristelun kruunuksi lisättiin vielä sydämenmuotoinen ”äidille” kyltti, ja tarjoilun kaveriksi lasillinen herkullista mansikka-raparperimehua. Tällainen kattaus saa varmasti unisimmankin äidin ylös sängystä!

Back to top