Tuote: Karmivat Halloween herkut

Karmivat Halloween herkut

Boo! Halloween lähestyy kovaa vauhtia ja on aika suunnitella karmaisevat juhlat piristämään pimeneviä iltoja.

Tuote: Tuunaa Halloween-pöydän karmivin kakku – matokakku!

Tuunaa Halloween-pöydän karmivin kakku – matokakku!

Tänä Halloweenina tuunataan helppo ja nopea matokakku, joka jäljittelee eräänlaista piñata-kakkua! Matokakkuun et tarvitse kuin kakun ja karkit, sekä muutaman apuvälineen. Kakun tekemiseen menee noin 5 minuuttia, joten suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan tätä karmaisevaa herkkua Halloween-pöydän keskipisteeksi.

Tuote: Helpot Halloween herkut

Helpot Halloween herkut

Halloween on noitien, kummitusten ja monenlaisten kammotusten päivä, jota vietetään meillä Suomessakin vuosi vuodelta yhä näyttävämmin. Kaikki syksyn harmauden keskelle ilmestyvät juhlat tuovatkin varsin kaivattua piristysruisketta tummiin iltoihin. Suomessa Halloweenin vietto ei ole vielä yhtä perinteikästä kuin juhlan alkuperämaassa Yhdysvalloissa, joten nyt on mitä mainioin tilaisuus luoda omia hauskoja rutiineja tämän suositun kauhujuhlan viettoon. Jospa sinäkin juhlistaisit kauhun päivää, ja järjestäisit perheelle tai ystäville Halloween-juhlat ihanine tarjoiluineen?

Tuote: Halloween kakku, karmiva kurpitsamaa – lisää vain koristeet

Halloween kakku, karmiva kurpitsamaa – lisää vain koristeet

Halloween lähestyy ja kaupat alkavat olla jo pullollaan toinen toistaan karmivampia asuja ja koristeita. Jos muovihämähäkit, tekosormet ja noidan hatut on jo hankittu, mutta juhlien kattaus on vielä vaiheessa, tässä helppoja ja nopeita vinkkejä tarjoiluun.

Back to top