Tuote: Ihanat Herkkumämmi kerrosjälkkärit

Ihanat Herkkumämmi kerrosjälkkärit

"Maltainen, paahteinen ja sopivan makea" - muunmuassa näin Elosen Mämmiä kuvailtiin tuoreimman Maku-lehden mämmitestissä. Mämmimme on monen suosikki ja pärjäsimme myös makutestissä loistavasti: meidän mämmimme valittiin parhaaksi!

Tuote: Makeat cocktailpalat kesän juhliin

Makeat cocktailpalat kesän juhliin

Kesän juhliin loihdit pientä makeaa helposti tuunamalla Elosen maukkaita leivoksia. Lue blogistamme, miten makeat cocktailpalat syntyvät käden kääntessä isollekkin porukalle!

Tuote: Kahvipöydän kunkut

Kahvipöydän kunkut

Katso helpot reseptit!

Tuote: Herkullinen kääretorttu vaniljakastikkeella ja tuoreilla lakoilla

Herkullinen kääretorttu vaniljakastikkeella ja tuoreilla lakoilla

Syksyn pimenevät illat ovat täällä taas. Iltaisin on mukava käpertyä sohvannurkkaan ja nauttia kupillisesta höyryävää teetä – ehkäpä jonkun makean herkun kera. Syksyinen lakkasato on juuri nyt parhaimmillaan, ja monessa perheessä pakkanen on täytetty menneen kesän marjoilla. Marjat tarjoavatkin varsin helpon ja maistuvan tavan erilaisten makeiden herkkujen maustamiseen, tuunaamiseen ja koristeluun – kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Tuote: Kääretortun tuunaus raikkaalla marengilla

Kääretortun tuunaus raikkaalla marengilla

Näin lisääntyvän auringon myötä ajatukset siirtyvät raikkaisiin makuihin. Talvella nautitut raskaammat ateriat vaihtuvat monella taas kevyempiin salaatteihin, hedelmiin ja kaiken uuden kokeiluun.

Tuote: Sacherkakku – aikuisten naisten kahvihetkeen

Sacherkakku – aikuisten naisten kahvihetkeen

Elosen Sacherkakku on kaunis ja hurmaava suklaaherkku aikuisten kahvipöytään. Wieniläiskahviloista tuttu klassikkoleivonnainen tuo sopivasta kahvilatunnelmaa juhlavaan illanviettoon.

Back to top