Kirjoituksia avainsanalle "hetkessähyvää"

Avainsanalla "hetkessähyvää" tägättyjä artikkeleja on tällä hetkellä yhteensä 7 kpl.

Makeat cocktailpalat kesän juhliin

Kesän juhliin loihdit pientä makeaa helposti tuunamalla Elosen maukkaita leivoksia. Lue blogistamme, miten makeat cocktailpalat syntyvät käden kääntessä isollekkin porukalle!

Lue lisää

Helpot vapputarjoilut

Perinteiset munkit kuuluvat vappuun, mutta välillä on myös kiva kokeilla jotain uutta. Tässä blogissa helppo vinkki uudenlaisen värikkään ja herkullisen vappuherkun loihtimiseen!

Lue lisää

Ystävänpäivä herkut tyttöjen kesken

Ystävänpäivä on mitä parhain syy pyytää kaverit kylään ja herkutella yhdessä. Kavereiden kanssa on kiva kattaa pöytää nätisti, puhaltaa ilmapallot sekä sekä leipoa helppoja herkkuja. Kuudesluokkalaiset sisarukset Ida ja Vilma pyysivät kahta ystäväänsä mukaan leipomaan ja koristelemaan ystävänpäiväkakkua sekä nauttimaan kanssaan mukavasta päivästä.

Lue lisää

Sacherkakku – aikuisten naisten kahvihetkeen

Elosen Sacherkakku on kaunis ja hurmaava suklaaherkku aikuisten kahvipöytään. Wieniläiskahviloista tuttu klassikkoleivonnainen tuo sopivasta kahvilatunnelmaa juhlavaan illanviettoon.

Lue lisää

Isänpäiväkakku ja koristelua lasten kanssa

Lasten tekemät kortit ja lahjat ovat se hellyyttävin osuus vanhempien merkkipäivissä. Pienet kädet ovat itse askarrelleet ja tehneet jotain vain meitä varten. Lapset ovat aina silminnähden onnellisia ja ylpeitä voidessaan antaa jotain itse tekemäänsä, joten tänä vuonna saimme idean koristella isälle kakun yhdessä.

Lue lisää

Halloween kakku, karmiva kurpitsamaa – lisää vain koristeet

Halloween lähestyy ja kaupat alkavat olla jo pullollaan toinen toistaan karmivampia asuja ja koristeita. Jos muovihämähäkit, tekosormet ja noidan hatut on jo hankittu, mutta juhlien kattaus on vielä vaiheessa, tässä helppoja ja nopeita vinkkejä tarjoiluun.

Lue lisää