Tuote: Hemmottele Isää Suklaa – Kinuski Täytekakulla Isänpäivänä 11.11.

Hemmottele Isää Suklaa – Kinuski Täytekakulla Isänpäivänä 11.11.

Isänpäivä on pian täällä! Tänä vuonna Kondiittorimestarimme suosittelee juhlapöydän kruunuksi suussa sulavaa Suklaa-Kinuski Täytekakkua, jossa suklaanmakuisen kermahyydykkeen ja tumman kakkupohjan välissä on kotimaista kinuski-täytettä.

Tuote: Isänpäivä-kilpailun voittaja: Kurpitsakakusta solmiokakuksi

Isänpäivä-kilpailun voittaja: Kurpitsakakusta solmiokakuksi

Järjestimme tämän vuoden isänpäivän kunniaksi Elosen kakun tuunauskilpailun ja voittaja on nyt selvillä! Voittajakakku löytyi Pirkanmaalta Virroilta ja luomuksen taiteili Annaleena, onnea!

Tuote: Helppo tuunausvinkki isänpäiväksi – kinuskikreemikakku ja puolukkamelba!

Helppo tuunausvinkki isänpäiväksi – kinuskikreemikakku ja puolukkamelba!

Elosen Kinuskikreemikakku on hyvä ja varma valinta isälle, joka arvostaa laadukkaita makunautintoja ja pientä hemmottelua. Tarjoa Kinuskikreemikakun kanssa pirteää puolukkamelbaa ja kruunaa kakku tomusokerissa pyöritellyillä puolukoilla ja vaaleilla makeisilla. Kakun voi koristella tyylikkään simppelisti tai vaikka yhdessä lasten kanssa runsaammin!

Tuote: Tuunaa isänpäiväkakku ja osallistu kilpailuun!

Tuunaa isänpäiväkakku ja osallistu kilpailuun!

Tuunaa Elosen kakku Isänpäivä-teeman mukaisesti ja voit voittaa viikonloppumajoituksen (pe-su) LomaHimoksella Jämsässä! Kilpailuaika 24.

Tuote: Maittava isänpäivän aamianen

Maittava isänpäivän aamianen

Isänpäivän aamuna perheen isää on mukava hemmotella erityisellä aamupalalla. Raikas aamiainen antaa pirteän startin tulevaan juhlapäivään, ja pöydästä löytyy herkkuja niin lasten kuin aikuistenkin makuun. Yksinkertainen, mutta näyttävä kattaus syntyy aamulla mukavan nopeasti, kun katat pöytään isän suosikkitäytteillä täytetyn tuoreen patongin, palan makeaa kakkua sekä sesongin tuoreita hedelmiä.

Tuote: Isänpäiväkakku ja koristelua lasten kanssa

Isänpäiväkakku ja koristelua lasten kanssa

Lasten tekemät kortit ja lahjat ovat se hellyyttävin osuus vanhempien merkkipäivissä. Pienet kädet ovat itse askarrelleet ja tehneet jotain vain meitä varten. Lapset ovat aina silminnähden onnellisia ja ylpeitä voidessaan antaa jotain itse tekemäänsä, joten tänä vuonna saimme idean koristella isälle kakun yhdessä.

Back to top