Kirjoituksia avainsanalle "Isänpäivä" - 4 kpl

Lue isänpäivä ideoita blogistamme ja järjestä isälle mukava päivä herkuttelun ja rentoutumisen merkeissä!

Helppo tuunausvinkki isänpäiväksi – kinuskikreemikakku ja puolukkamelba!

Elosen Kinuskikreemikakku on hyvä ja varma valinta isälle, joka arvostaa laadukkaita makunautintoja ja pientä hemmottelua. Tarjoa Kinuskikreemikakun kanssa pirteää puolukkamelbaa ja kruunaa kakku tomusokerissa pyöritellyillä puolukoilla ja vaaleilla makeisilla. Kakun voi koristella tyylikkään simppelisti tai vaikka yhdessä lasten kanssa runsaammin!

Lue lisää

Maittava isänpäivän aamianen

Isänpäivän aamuna perheen isää on mukava hemmotella erityisellä aamupalalla. Raikas aamiainen antaa pirteän startin tulevaan juhlapäivään, ja pöydästä löytyy herkkuja niin lasten kuin aikuistenkin makuun. Yksinkertainen, mutta näyttävä kattaus syntyy aamulla mukavan nopeasti, kun katat pöytään isän suosikkitäytteillä täytetyn tuoreen patongin, palan makeaa kakkua sekä sesongin tuoreita hedelmiä.

Lue lisää

Isänpäiväkakku ja koristelua lasten kanssa

Lasten tekemät kortit ja lahjat ovat se hellyyttävin osuus vanhempien merkkipäivissä. Pienet kädet ovat itse askarrelleet ja tehneet jotain vain meitä varten. Lapset ovat aina silminnähden onnellisia ja ylpeitä voidessaan antaa jotain itse tekemäänsä, joten tänä vuonna saimme idean koristella isälle kakun yhdessä.

Lue lisää