Kirjoituksia avainsanalle "joulu" - 4 kpl

Lue blogistamme ideoita joulupöytään ja vietä rauhallinen joulu herkullisten tarjoilujen äärellä!

Elonen tuore piparitaikina – resepti herkulliseen Piparkakku semifreddoon

Yllätä joulupöydässä vieraasi herkullisella Piparkakku-semifreddolla – Semifreddo on jäädykkeen ja pehmeän jäätelön risteytys. Piparkakun maku kuuluu perinteisesti joulun suosikkimakuihin, joten mikä olisikaan parempi päätös jouluruokailulle, kuin taivaallinen piparkakun makuinen jälkiruoka?

Lue lisää

Jouluinen maustekakku

Joulun odottelu sujuu mukavasti, kun tarjoilu on kunnossa. Elosen maustekakku sopii sellaisenakin joulunaikaan, mutta voit myös tuunata sitä esimerkiksi suklaalla ja pähkinöillä.

Lue lisää

Kaunis joulun kattaus ja helpot herkut joulupöytään

Joulun odotus kasaa monelle paineita pyrkiä täydellisyyteen, yli-inhimillisiin suorituksiin ja samalla kunnioittaa perinteitä ja vaalia uusia tapoja oman perheen kesken. Joulun herkuista, koristeluista ja kattauksesta voi kuitenkin selvitä stressittä ja silti luoda juhlatunnelmaa helposti.

Lue lisää

Kuinka leipoa piparkakkutalo ammattilaisen ohjeilla

Monille meistä on varmasti tuttua puuhaa miettiä näin joulun alla, josko tänä vuonna saisi kasaan kauniin ja kestävän, itsetehdyn piparkakkutalon. Ja mielellään ilman sormien polttamista ja yleistä hermostumista. Piparkakkutalon kokoaminen ja paistaminen ei ole ihan yksinkertaista työtä, joten kysyimme Elosen ammattileipureilta vinkkejä, kuinka onnistua kauniin piparkakkutalon leipomisessa.

Lue lisää