Kirjoituksia avainsanalle "resepti"

Avainsanalla "resepti" tägättyjä artikkeleja on tällä hetkellä yhteensä 3 kpl.

Mansikka-vanilja kääretorttu ja vanilja-limevaahto

Tarjoa herkullisen Mansikka-vanilja kääretorttumme kanssa vanilja-limevaahto – näin saat kääretorttuun vaihtelua ja mukavaa raikkautta! Valitse juuri sinulle sopivan kokoinen kääretorttu: pienemmälle perheelle, tai pariskunnalle pienempi 200g Kääretorttu tai suurempaan tarpeeseen Perherulla.

Vanilja-limevaahto on nopea ja helppo tehdä, ja  vaahdon kirpeyttä voit muunnella omaan makuusi sopivaksi vaahtoon lisättävän limen mehun määrää muuttamalla. Pursota valmis vaahto kääretortun päälle kauniisti ja koristele limellä, sekä tuorein mansikoin,

Ylijäävän vanilja-limevaahdon voit laittaa tarjolle kauniiseen kippoon, josta jokainen voi lusikoida haluamansa määrän kääretorttu palansa kanssa!

Herkullisia hetkiä viikonloppuusi!

 

Viikonlopun suolainen herkku – Saaristolaisleipä ja poromousse

Saaristolaisleipä mielletään usein joulunajan herkuksi, mutta herkullisella täytteellä se maistuu muulloinkin! Hyvä täytevaihtoehto on poromousse, joka on helppo ja nopea valmistaa – pilko vain poronliha, punasipuli ja suolakurkku pieneksi kuutioksi, ja ydistä kaikki aineet keskenään!

Lue lisää

Elonen tuore piparitaikina – resepti herkulliseen Piparkakku semifreddoon

Yllätä joulupöydässä vieraasi herkullisella Piparkakku-semifreddolla – Semifreddo on jäädykkeen ja pehmeän jäätelön risteytys. Piparkakun maku kuuluu perinteisesti joulun suosikkimakuihin, joten mikä olisikaan parempi päätös jouluruokailulle, kuin taivaallinen piparkakun makuinen jälkiruoka?

Lue lisää