Avoimet työpaikat

      

Elonen Oy on leipomotuotteita valmistava ja kahvila-ravintolapalveluita tarjoava yritys, joka on perustettu v.1966. Konsernin liikevaihto oli viime vuonna 28 milj. € ja työllistimme noin 200 henkilöä. Pääleipomo ja hallinto keskittyvät Jämsään, mutta myymäläleipomo- ja kahvila-ravintolatoimintaa on myös Jyväskylän, Tampereen, Seinäjoen ja Lahden alueella 15 eri toimipisteessä. 

Uusien asiakkuuksien myötä haemme lisää markkinointihenkisiä ammattilaisia työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten tuotteiden parissa. Tehtävissä vaaditaan tiivistä yhteistyötä tuotekehityksen, tuotannon ja myynnin kanssa sekä vähintään kahden vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Odotamme sinulta positiivisuutta, huolellisuutta, luovaa ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä tehdä työtä itsenäisesti ilman jatkuvaa ohjaavaa kättä.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kasvavassa ja dynaamisessa yrityksessä, loistavat työkaverit ja tilaa kehittyä ammatillisesti. Olemme ylpeitä työmme laadusta ja siitä, mitä teemme.

TUOTEPÄÄLLIKKÖ
Suhtaudut intohimoisesti ruokaan ja tuotekehitykseen, sillä olet osa tuotekehitystiimiä rakentamassa laadukasta tuotevalikoimaa kasvaville markkinoille.

Edellytämme sinulta:

  • asiantuntemusta pakkausmerkinnöissä
  • tuotteen elinkaari -ajattelun hallintaa
  • sujuvaa tietojärjestelmien (Excel, Power Point ym.) käyttöä
  • tehtävään soveltuvaa elintarvikealan koulutusta

Eduksi luetaan:

  • kokemus tuotteen kustannuslaskennasta
  • laatujärjestelmien tuntemus
  • vähittäiskaupan tuntemus

 

Lähetä 18.3.2019 mennessä vapaamuotoinen hakemuksesi, cv ja palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteeseen tuire.elonen@elonen.fi otsikolla ”Tuotepäällikkö”.

Tehtävää koskevat tiedustelut sähköpostitse tuire.elonen@elonen.fi tai puhelimitse (040-5858 001) ma-pe klo 13-17.

Back to top