Nyt myydään loputkin pakkastuotteet pois – Herkkurekka taas Jämsässä!

Elonen kiittää Jyväskylän Drive In -tapahtumaan osallistuneita ja tuo nyt vielä viimeisen kerran tänä keväänä Drive In -rekan Jämsään.

19.05.2020

Elosen Leipomo haastaa taas asiakkaitaan mukaan hävikkitalkoisiin ja tarjoaa nyt kolmannen kerran kuluttaja-asiakkaille mahdollisuuden ostaa ravintolamyyntiin tarkoitettuja leivonnaisia erittäin edulliseen hintaan. Herkkurekka myy tuotteita leipomon pihassa perjantaina 22.5.2020 klo 11.00-17.00.

Aloitimme varastojen tyhjentämisen Drive In -myynnillä suoraan pakkasesta ensimmäisen kerran neljä viikkoa sitten Jämsässä! Vastaanotto asiakkailta oli hyvä. Viime viikolla kurvasimme Jyväskylään ja nyt myymme loput pakastevarastot pois ja pyrimme välttämään uhkaavaa hävikkiä. Vastuullisuus tärkeää, siksi on parempi myydä tuotteet edullisesti kuluttajille kuin odottaa normaali kaupankäynnin aukeamista. Osassa tuotteita parasta ennen päiväykset lähenevät. Odotamme kovasti, että tilanne normalisoituu ja toimipisteet ympäri Suomen avautuisivat pian, kuitenkin terveystilanne huomioiden.

Poikkeusoloille uskollisena, haluamme varmistaa, että asiointi on hygieenista ja turhaa sosiaalista kanssakäymistä rajoitetaan. Tuotteet myydäänkin siis sillä periaatteella, ettei asiakkaan tarvitse nousta autosta alkuunkaan. Jaamme jonossa asiakkaille lehtisiä, joista hinnat ja tuotteet näkee jo hyvissä ajoin, maksaminen tapahtuu korttipäätteellä, mielellään lähimaksulla, autosta ja tuotteet pakataan suoraan rekasta autoon. Hippoksen pihalla on opasteet ja ohjeet tuotteiden myyntipaikoilla.

Saatavilla on kolmen kokoista tuotevalikoimapakettia.

Pulla-Box:

Perhe-Box:

Party Box:

Lisäksi myynnissä on myös erillisiä paketteja gluteenittomia tuotteitamme.

Tuotteet myydään todella edullisin hinnoin ja kaikkia tuotteita ei saa normaalista vähittäiskauppamyynnistä. Osa tuotteista on raakoja ja vaativat paistamisen, osa on kypsiä ja sulattamalla valmiita. Hinnat ovat kuitenkin edullisia ja nyt kannattaakin raivata pakkaseen tilaa, sillä tuotepakkaukset ovat tukkukokoa.

Kun kyse on Hävikkitalkoista, on huomautettava, että tuotteilla on lyhyt säilyvyys. Pidätämme oikeuden muuttaa tuotepakettien sisältöä, mikäli tuote pääsee loppumaan. Loppunut tuote korvataan tällöin toisella samanarvoisella tuotteella. Drive in -tuotteilla ei ole palautusoikeutta ja tuotepaketteja myydään niin kauan kuin tavaraa riittää.

Tuotteet ovat pakasteita, joten jos tulet kauempaa, voi olla hyvä varautua kylmälaukuin ja -kallein.

 

Aika ja paikka:

Elosen Leipomo

Patalahdenkatu 1, 42100 Jämsä

perjantaina 22.5.2020 kello 11.00-17.00

 

Tervetuloa!

Back to top