Elosen Drive in -rekka kaasuttelee yleisön pyynnöstä Jyväskylään

Huhtikuussa suursuosion saavuttanut Elosen Drive-In kurvaa Jyväskylän Hippokselle lauantaina 16.5.2020

14.05.2020

Elosen Leipomo haastaa taas asiakkaitaan mukaan hävikkitalkoisiin ja tarjoaa nyt toisen kerran kuluttaja-asiakkaille mahdollisuuden ostaa ravintolamyyntiin tarkoitettuja leivonnaisia erittäin edulliseen hintaan. Herkkurekka kurvaa Hippoksen pihaan lauantaina 16.5.2020 klo 10.00-16.00. Myyntipaikka on LähiTapiola-areenan (Jyväskylän jäähallin) pihalla. Sisääntulo on Monnarin puoleisesta liittymästä ja paikalla liikenteen ohjaus.

 

Ostoskäyttäytyminen on totaalisesti muuttunut koronavirusepidemian aikana, kun kaikki Suomen kahvilat hotellit ja ravintolat ovat valtiovallan määräyksillä kiinni. Koko Food Service -kauppa on täysin pysähtynyt. Elosen leipomo tekee paljon kauppaa Food Service -puolelle, eli juuri laitoksiin, hotelleille ja kahviloille läpi Suomen. Nyt koko tuoteryhmä on pysähdyksissä. Tämä sektori palvellaan pääsääntöisesti pakastelogistiikan kautta ja nyt tuotteet seisovat pakastevarastoissa. Pandemian kestäessä on tuotekierto pysähtynyt, ja päiväykset tulevat vastaan, kun tuotteet eivät liiku.

Aloitimme varastojen tyhjentämisen Drive In -myynnillä suoraan pakkasesta ensimmäisen kerran kolme viikkoa sitten Jämsässä! Vastaanotto asiakkailta oli hyvä. Nyt tulemme Jyväskylään ja myymme varastoja edelleen pienemmiksi ja pyrimme välttämään uhkaavaa hävikkiä. Vastuullisuus tärkeää, siksi on parempi myydä tuotteet edullisesti kuluttajille kuin odottaa normaali kaupankäynnin aukeamista. Osassa tuotteita parasta ennen päiväykset lähenevät. Odotamme kovasti, että tilanne normalisoituu ja toimipisteet ympäri Suomen avautuisivat pian, kuitenkin terveystilanne huomioiden.

Poikkeusoloille uskollisena, haluamme varmistaa, että asiointi on hygieenista ja turhaa sosiaalista kanssakäymistä rajoitetaan. Tuotteet myydäänkin siis sillä periaatteella, ettei asiakkaan tarvitse nousta autosta alkuunkaan. Jaamme jonossa asiakkaille lehtisiä, joista hinnat ja tuotteet näkee jo hyvissä ajoin, maksaminen tapahtuu korttipäätteellä, mielellään lähimaksulla, autosta ja tuotteet pakataan suoraan rekasta autoon. Hippoksen pihalla on opasteet ja ohjeet tuotteiden myyntipaikoilla.

Saatavilla on neljän kokoista tuotevalikoimapakettia.

Pulla-Box:

Cake Box:

Perhe-Box:

Party Box:

Lisäksi myynnissä on myös erillisiä paketteja gluteenittomia tuotteitamme.

Tuotteet myydään todella edullisin hinnoin ja kaikkia tuotteita ei saa normaalista vähittäiskauppamyynnistä. Osa tuotteista on raakoja ja vaativat paistamisen, osa on kypsiä ja sulattamalla valmiita. Hinnat ovat kuitenkin edullisia ja nyt kannattaakin raivata pakkaseen tilaa, sillä tuotepakkaukset ovat tukkukokoa.

Kun kyse on Hävikkitalkoista, on huomautettava, että tuotteilla on lyhyt säilyvyys. Pidätämme oikeuden muuttaa tuotepakettien sisältöä, mikäli tuote pääsee loppumaan. Loppunut tuote korvataan tällöin toisella samanarvoisella tuotteella. Drive in -tuotteilla ei ole palautusoikeutta ja tuotepaketteja myydään niin kauan kuin tavaraa riittää.

Tuotteet ovat pakasteita, joten jos tulet kauempaa, voi olla hyvä varautua kylmälaukuin ja -kallein.

 

Aika ja paikka:

Hippos, Lähitapiola-Areena

Rautpohjankatu 10, 40700 Jyväskylä

lauantaina 16.5.2020 kello 10.00-16.00

 

Tervetuloa!