Drive-In

Tervetuloa hävinkintorjuntatalkoisiin!

Ostoskäyttäytyminen on totaalisesti muuttunut koronavirusepidemian aikana, kun kaikki Suomen kahvilat hotellit ja ravintolat ovat valtiovallan määräyksillä kiinni. Elosen leipomo tekee paljon kauppaa Food Service -puolelle, eli juuri laitoksiin, hotelleille ja kahviloille läpi Suomen ja nyt koko Food Service -kauppa on täysin pysähtynyt. Tätä hävikkiä torjuaksemme järjestämme perjantaina 24.4. klo 11-17 leipomon pihalla Elosen ensimmäisen Drive in -tapahtuman, jossa myydään pakastevarastoa tyhjäksi laatikoittain.

 

Vastuullisuus tärkeää, siksi on parempi myydä tuotteet edullisesti kuluttajille kuin odottaa normaalin kaupankäynnin aukeamista. Odotamme kovasti, että tilanne normalisoituu ja toimipisteet ympäri Suomen avautuisivat pian, kuitenkin terveystilanne huomioiden.

Myynnissä on kolmen kokoista valmista herkkusettiä: Pullabox 12€, Perhebox 35€ ja Partybox 40€.

 

 

Otimme vähän mallia kilpailijalta; mitä isot edellä, niin pienet perässä. Fazer-leipomoilla on sama tilanne, kun tuotteet eivät liiku varastosta. He kokeilivat Drive In -myyntiä Vantaalla onnistuneesti, joten mekin teemme vastaavanlaisen myyntitempauksen.

Toimimme myyntitapahtumassa hygieenisesti kontakteja välttäen. Myymme suoraan pakasteauton kyydistä ja nostamme laatikot suoraan asiakkaan autoon. Rahastus tapahtuu pankkikortilla ja mieluiten lähimaksulla, minimikontaktein. Leipomon pihalla on opasteet ja ohjeet tuotteiden myyntipaikoilla.

Myynnissä on myös gluteenittomia herkkuja tarjouslaatikoittain:

  • Riisipiirakoita
  • Kaurasämpylöitä
  • Yrtiivoipatonkeja
  • Kaura-porkkanasämpylöitä

18€ /ltk

  • Lihapasteijoita
  • Sitruunarahkapullia
  • Mustikkarahkapullia
  • Mini-mutakakkuja

28€ / ltk

Tuotteet myydään todella edullisin hinnoin ja tuotteita ei saa normaalista vähittäiskauppamyynnistä. Osa tuotteista on raakoja ja vaativat paistamisen, osa on kypsiä ja sulattamalla valmiita. Hinnat ovat kuitenkin edullisia ja nyt kannattaakin raivata pakkaseen tilaa sillä tuotepakkaukset ovat tukkukokoa. Tervetuloa!

 

Back to top