Yritys

Elonen Oy Leipomo on merkittävä keskisuomalainen leipomoalan perheyritys, johtava kondiittorituotteiden valmistaja Suomessa sekä luotettava kumppani sopimusvalmistuksessa. Elonen Oy Leipomo on kannattava ja kehittyvä työpaikka, jossa alan ammattilaiset tuottavat arjen ja juhlan makuelämyksiä perinteitä, parhaita raaka-aineita ja valmistusmenetelmiä arvostaen. Tavoitteemme on tyytyväinen ja menestyvä asiakas, jolle takaamme ammattitaitoisen, laadukkaan ja luotettavan palvelun.

Asiakkaitamme ovat kaikki kaupanketjut, SK-asiakkaat, kunnat, laitokset, kahvilat sekä omat konditoriamyymälämme ja kahvila-ravintolamme.

Historia

Elosen leipomo aloitti toimintansa v. 1966 Mäntässä, jossa nuoripari Marja-Liisa ja Raimo Elonen tunsivat leipomoalan omakseen ja aloittivat kaksistaan puurtamisen, jossa ei kelloa katsottu eikä työtunteja laskettu. Mäntän aika jäi kuitenkin lyhyeksi ja vuonna 1968 Eloset muuttivat Jämsään kokeilemaan huoltoaseman pitoa. Siinä sivussa syntyi kuitenkin ”pikku-Kondis” leipomo. Tuotteita myytiin torilla ja leipomokoneita myytiin myös leipomoille. Alku lähti muutaman neliön tiloista, ja nyt pääleipomo on 6000 neliön halli.

Leipomo on muuttanut tai laajentunut seitsemän kertaa perustamisen jälkeen ja tällä hetkellä leivomme Jämsässä. Kahvila- ja ravintolatoiminta on tänä päivänä keskittynyt Jämsän, Jyväskylän ja Seinäjoen keskustoihin.

Elonen_tv_spotti

Katso Elosen TV-filmi vuodelta 1999.

Pienena_Aarteena_15sek

Laskutusosoitteemme muuttuivat

Tehostaaksemme ja nopeuttaaksemme laskujenne käsittelyä, pyydämme ystävällisesti lähettämään kaikki laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina.
Ohessa verkkolaskutietomme:
ELONEN OY LEIPOMO
ELOSEN KONDITORIA OY

Kiitos!