Elosen Herkkumämmi hurmaa vuosi toisensa jälkeen!

Mämmikausi on nyt parhaimmillaan!

Aito, perinteinen mämmi tuo varmasti jokaisen mieleen kevään ja pääsiäisen, vaikka tämä herkku jakaakin kovasti mielipiteitä. Innokkaimmat mämmillä herkuttelijat ovat jo tällä kaudella ehtineen nautiskella tätä tummaa herkkua tuokkosen jos toisenkin. Onneksi mämmikausi jatkuu vielä yllättävänkin pitkään!

Tiesitkö, että Elosen Herkkumämmiä on valmistettu jo yli 50 vuoden ajan samalla, kuluttajien suuresti rakastamalla reseptillä? Kiiltävä, kaunis tumma väri, maltainen vivahde ja miellyttävä rakenne, sekä erityisesti appelsiinikuoren maku ovat mämmimme suosion salaisuus.

Suosittelemme nauttimaan mämmin perinteisesti kerman tai vaniljakastikkeen kera ja makeamman ystävälle mukava lisä mämmin pintaan on ripaus sokeria. Miten sinä nautiskelet mämmisi?

Jos haluat kokeilla jotain erilaista, kokoa kauniisiin annoslaseihin ihanat Herkkumämmi kerrosjälkkärit pääsiäisaterian päätteeksi – näillä jälkiruoilla hurmaat vieraasi takuu-varmasti ja maukas ateria saa ansaitsemansa päätöksen!

Iloista pääsiäisen odotusta!

 

Back to top