Elosen karmaisevan herkullinen halloween on täällä

Kondiittorimestarimme on luonut halloweenin herkkupöytiin joukon näyttäviä ja teeman mukaisia leivonnaisia, joilla katat vaivatta vuoden karmivimman juhlan pöydän komeaksi!

Halloweenin juhlinta kasvattaa suosiotaan vuodesta toiseen ja yhä useammassa perheessä juhlitaan tätä herkullista juhlaa runsain mitoin. Elosen sesonkileivonnaisilla luot aikaan herkullisen tunnelman ja näyttävän kattauksen kurpitsajuhlan viettoon!

Halloweenin kahvipöytiin suosittelemme veikeää Halloween kakkua, upeita Halloween leivoksia ja tietenkin aikaisemmilta vuosilta tuttua halloweenin teemavärissä hohtavaa kurpitsakakkua.

Suklaisin hämähäkinseitein koristetut Halloween leivokset myydään kätevissä kahden leivoksen rasioissa ja ne kätkevät sisälleen vaniljaisen täyteyllätyksen – nämä maukkaat leivokset hurmaavat niin aikuiset kuin lapsetkin maullaan ja ulkonäöllään!

Mehevä Kurpitsakakku puolestaan on monen suosikki jo aikaisemmilta vuosilta ja mikä halloweenin teemaan sen paremmin sopisikaan kuin hauska kurpitsa ja vielä herkullinen sellainen, nam! Toki hurjalla ilmeellä koristeltu oranssi Halloween kakku kuuluu myös asiaan.

Hauskan kurpitsajuhlan herkkupöytään tunnelman nostattajiksi sopivat mm. tumman puhuvat kynttilät, teeman mukaiset servietit, kaiverretut kurpitsat ja mehevän sävyiset hedelmät.

Toivotamme karmaisevan herkullista halloweenia ja tunnelmallisia iltoja iloisten makunautintojen parissa!

Back to top