Helpota valmistujaisjuhlien järjestämistä Elosen konditoriatuotteilla

Pian juhlitaan jälleen koulunsa päättäneitä sekä uusia ylioppilaita ja me Eloselta haluamme antaa sinulle parhaat vinkkimme ikimuistoisten juhlien järjestämiseen!

Koska juhlien järjestämisessä riittää paljon monenlaista tekemistä ja kiirettä, voit helpottaa huomattavasti valmisteluja Elosen herkullisilla konditoriatuotteilla. Elosen tuotteet leivotaan Jämsässä tuoreista, puhtaista kotimaisista raaka-aineista, laadusta tinkimättä.

Elosen kondiittorimestari suosittelee tämän kevään juhlapöytään uutuustuotteitamme: Vadelma-valkosuklaa Täytekakkua sekä Makurulla Raparperi-vaniljaa, jonka raikas maku ja keväinen ulkoasu hurmaa juhlavieraat. Valkosuklaa-salmiakkipallot toimivat mainiosti kahvipöydän pieninä suupaloina.

Myös toinen uutuuskakuistamme on valloittava – raikas Päärynä-suklaa Täytekakku kätkee sisälleen kotimaista, raikasta omenapalatäytettä sekä päärynähyydykettä. Koristeena suklaalastuja ja kinuskipalloja. Kaikki tämä ihastuttavan tumman kakkupohjan päällä!

Vadelma-valkosuklaa Täytekakku hurmaa vaativammankin herkuttelijan – vaalean kakkupohjan päällä on kotimaista, runsasvadelmaista täytettä sekä vadelmahyydykettä. Koristeena valkosuklaalastua sekä rapeita marjanmakuisia suklapalloja.

Kakun päälle on helppo ja nopea lisätä haluamiaan koristeita, kuten esimerkiksi pieni ylioppilaslakki, kukkia tai vaikkapa macarons-leivoksia, makeisia tai tuoreita marjoja!

Löydät Elosen tuotteet lähikaupastasi ympäri Suomen ja jos etsimääsi tuotetta ei löydy kauppasi hyllystä, voit aina kysyä sitä leipäosastonhoitajalta!

 

Elonen toivottaa ikimuistoisia kesäjuhlia!

 

 

Back to top