Helppo tuunausvinkki isänpäiväksi – kinuskikreemikakku ja puolukkamelba!

Isät ovat meille tärkeitä ja isänpäivän aamuna isää on ihana hemmotella sänkyyn tarjoillulla kakulla ja tuoreella kahvilla – päivä saa ikimuistoisen startin sängyssä nauttien mehevää kakkupalaa laadukkaan kahvin kera ja ihaillen lasten itse tekemiä kortteja, sekä pieniä paketteja availlen.

Muista isää ensi sunnuntaina herkullisella kakulla – Kinuskikreemikakku on hyvä ja varma valinta isälle, joka arvostaa laadukkaita makunautintoja ja pientä hemmottelua – tarjoa Kinuskikreemikakun kanssa pirteää puolukkamelbaa ja kruunaa kakku tomusokerissa pyöritellyillä puolukoilla ja vaaleilla makeisilla. Kakun voi koristella tyylikkään simppelisti tai vaikka yhdessä lasten kanssa runsaammin!

Aina ei ole aikaa leipoa kakkua alusta alkaen itse – ostamalla kauniin, valmiin kakun säästät kallisarvoista yhteistä aikaa ja pienellä tuunauksella saat oman kädenjälkesi näkyviin, näin kakku kaunistuu entisestään! Elosen Kinuskikreemikakku on yksi asiakkaidemme suosikeista, joka herkullisuudellaan varmasti hurmaa isän. Puolukka on täydellinen makupari kinuskisen kakun kera, ja pieni kirpeys taittaa kakun makeutta mukavasti.

 

Puolukkamelba

200g kotimaisia puolukoita

2rkl vettä

3/4 dl sokeria

1tl vaniljasokeria

Koristelu

2-5rkl jäisiä puolukoita

2-3rkl tomusokeria

vaaleita makeisia tai muita koristeita

Valmista puolukkamelba: Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja keitä muutama minuutti kokoajan sekoitellen. Paseeraa seos siivilän läpi ja kaada valmis kastike kauniiseen tarjoiluastiaan. Tarjoa puolukkamelba haaleana tai kylmänä koristellun kakun kera.

Koristele kakku: Mittaa tomusokeri ja jäiset puolukat pieneen kulhoon. Sekoita ainekset keskenään ja asettele puolukat kakun pinnalle lusikkaa apuna käyttäen. Sommittele loput koristeet kakun pinnalle haluamallasi tavalla.

 

Elonen toivottaa lämmintä ja nautinnollista isänpäivää jokaiselle isälle ja vaarille!

Back to top