Hurmaavat klassikot

Elosen iki-ihanat klassikkoleivokset ovat olleet jo vuosikymmenten ajan kuluttajiemme kestosuosikkeja – klassikoihin ei kyllästy koskaan!

Klassikkoleivoksiimme kuuluvat perinteinen, herkullinen ja kaikkien rakastama Porkkanaleivos, kuohkea kahvipöydän suosikki Mokkapalat sekä täyteläinen Rommileivos.

Leivosten reseptit ovat varjeltuva salaisuuksia ja takaavat täydellisen makunautinnon jokaisella kerralla. Tiesitkö, että Rommileivoksen R-kirjain koristellaan leivoksen päälle käsityönä, siksi jokainen leivos on uniikki!

Porkkanaleivokset ja Mokkapalat myydään kätevässä 4 leivoksen pakkauksessa ja Rommileivokset löytyvät kaupan hyllyiltä 2 kappaleen pakkauksissa.

Hurmaa vieraasi maailman parhailla klassikoilla tai jaa makunautinto rakkaasi kanssa kahden arjen pyörteessä. Näillä herkkupaloilla saat taiottua myös upean ja näyttävän kattauksen suuremmallekkin joukolle!

Yhdistä klassikot rinnakkain ja lisää koristukseen tuoreita marjoja ja kauniita leikkokukkia. Esimerkiksi harsokukilla tuot kaunista tunnelmaa juhlahetkeen!

Mikä klassikoista on sinun suosikkisi?

 

 

Back to top