Uusin

Talven perinteikkäät herkut

Talven perinteikkäät herkut

Talven sesonkileivonnaisten paras aika on nyt! Joko olet maistanut Elosen rakastettuja Runebergintorttuja tai meheviä Laskiaispullia?

Suosittelemme

Hurmaavat klassikot

Hurmaavat klassikot

Elosen iki-ihanat klassikkoleivokset ovat olleet jo vuosikymmenten ajan kuluttajiemme kestosuosikkeja - klassikoihin ei kyllästy koskaan! Klassikkoleivoksiimme kuuluvat perinteinen, herkullinen ja kaikkien rakastama Porkkanaleivos, kuohkea kahvipöydän suosikki Mokkapalat sekä täyteläinen Rommileivos.

Lue seuraavaksi:

Ideat

Tuote: Talven perinteikkäät herkut

Talven perinteikkäät herkut

Talven sesonkileivonnaisten paras aika on nyt! Joko olet maistanut Elosen rakastettuja Runebergintorttuja tai meheviä Laskiaispullia?

Tuote: Kevään herkulliset uutuus kahvileivät

Kevään herkulliset uutuus kahvileivät

Maukkaita pullauutisia! Kukapa voisi vastustaa täyteläisen mehevää, makuhermoja kutkuttelevaa aitoa pullaa?

Tuote: Maukasta uuttavuotta!

Maukasta uuttavuotta!

Myös uutenavuotena on lupa herkutella! Uusivuosi otetaan perinteisesti vastaan yhdessä perheen ja ystävien kanssa herkutellen ja ilotulitteita katsellen.

Tuote: #Joulunkauneinpiparkakku -kilpailun voittaja!

#Joulunkauneinpiparkakku -kilpailun voittaja!

#Joulunkauneinpiparkakku -kilpailun voittaja on nyt selvillä! Kilpailun onnelliseksi voittajaksi raatimme valitsi monen upean pipariluomuksen joukosta Leena Taivalsaaren kerrassaan upean pipari kuusirekan!

Tuote: Joulun juhlava kahvipöytä

Joulun juhlava kahvipöytä

Viimeistään nyt on aika tunnelmoida joulua ja haaveilla joulun juhlavasta kahvipöydästä - helpota jouluvalmisteluja valitsemalla joulupöytään Elosen suussa sulavan herkulliset joulunajan kakut ja leivokset! Tänä vuonna kondiittorimestarimme suosittelee joulunajan juhlapöytään seuraavia: Makurulla Mustaherkukka-suklaa - täyteläinen Makurulla, jossa tumman kakkupohjan välissä on kotimaista mustaherukkahilloa sekä suklaanmakuista kermatäytettä, Taatelikakkua, jonka maku mehevöityy ja paranee päivä päivältä sekä sympaattista Possukakkua, joka kätkee sisälleen kotimaista vadelmahilloa sekä vaniljanmakuista kreemiä.

Tuote: Piparkakku Rocky Road

Piparkakku Rocky Road

Elosen Aito, voilla leivottu Piparkakkutaikina on valmis heti leivottavaksi! Jos perinteiset piparkakut kyllästyttävät, tai haluat kokeilla jotain uutta joulutunnelman nostattajaa valmista pellillinen tai puolikas Piparkakku Rocky Roadia!

Back to top