Uusin

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Haemme tiimiimme markkinointihenkisiä ammattilaisia työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten tuotteiden parissa!

Suosittelemme

Hurmaavat klassikot

Hurmaavat klassikot

Elosen iki-ihanat klassikkoleivokset ovat olleet jo vuosikymmenten ajan kuluttajiemme kestosuosikkeja - klassikoihin ei kyllästy koskaan! Klassikkoleivoksiimme kuuluvat perinteinen, herkullinen ja kaikkien rakastama Porkkanaleivos, kuohkea kahvipöydän suosikki Mokkapalat sekä täyteläinen Rommileivos.

Lue seuraavaksi:

Ideat

Tuote: Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Haemme tiimiimme markkinointihenkisiä ammattilaisia työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten tuotteiden parissa!

Tuote: Konditoriamestarin uutuudet

Konditoriamestarin uutuudet

Konditoriamestarimme on kevään kunniaksi laittanut parastaan ja olemme saaneet valikoimiimme kolme ihanaa uutuustuotetta! Saammeko esitellä kevään uutuus triomme: Makurulla Mandariini-rahka, Mango Täytekakku ja Mokka raitaleivos.

Tuote: Talven perinteikkäät herkut

Talven perinteikkäät herkut

Talven sesonkileivonnaisten paras aika on nyt! Joko olet maistanut Elosen rakastettuja Runebergintorttuja tai meheviä Laskiaispullia?

Tuote: Kevään herkulliset uutuus kahvileivät

Kevään herkulliset uutuus kahvileivät

Maukkaita pullauutisia! Kukapa voisi vastustaa täyteläisen mehevää, makuhermoja kutkuttelevaa aitoa pullaa?

Tuote: Maukasta uuttavuotta!

Maukasta uuttavuotta!

Myös uutenavuotena on lupa herkutella! Uusivuosi otetaan perinteisesti vastaan yhdessä perheen ja ystävien kanssa herkutellen ja ilotulitteita katsellen.

Tuote: #Joulunkauneinpiparkakku -kilpailun voittaja!

#Joulunkauneinpiparkakku -kilpailun voittaja!

#Joulunkauneinpiparkakku -kilpailun voittaja on nyt selvillä! Kilpailun onnelliseksi voittajaksi raatimme valitsi monen upean pipariluomuksen joukosta Leena Taivalsaaren kerrassaan upean pipari kuusirekan!

Back to top