Juhlapalvelut

Onnistunut tapahtuma on viihtyisän tunnelman, ammattitaitoisen ja palvelualttiin henkilökunnan sekä herkullisten makuelämysten yhdistelmä. Henkilökuntamme huolehtii siitä, että tapahtumastasi tulee ikimuistoinen, jättäen paitsi veden kielelle, myös hymyn huulille!

Aina on hyvä syy järjestää juhlat!

Juhlista saapuvaa kevättä ja kesää esimerkiksi työporukan kesken - pienet juhlat eivät mene koskaan hukkaan! Ota yhteyttä, niin kehitellään yhdessä teille ikimuistoinen juhlapäivä jo tälle keväälle! Jätä viesti

Järjestä onnistunut tapahtuma Elosen kahvilassa!

Toimipisteemme tarjoavat ensiluokkaisen kokemuksen kaikentyyppisten tilaisuuksien järjestämiseen. Autamme mielellämme esimerkiksi yritys- ja asiakastilaisuuksien, kokousten ja juhlien järjestämisessä. Tilaisuuden tarjoilut voidaan räätälöidä ja suunnitella yhdessä asiakkaan kanssa tai valita valmiista menuvaihtoehdoista.

Juhlapalvelumme tarjoavat juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen koko paketin - tilat, tarjoilun ja palvelun - rautaisella ammattitaidolla ja kokemuksella! Palvelemme sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä.

Lue lisää tarjoiluvaihtoehdoistamme! Olipa kyseessä minkätyyppinen tapahtuma tahansa, ota yhteyttä, ja suunnitellaan yhdessä teidän näköisenne, unohtumaton tilaisuus!

Lue lisää tarjoiluvaihtoehdoistamme

Juhla- ja kokoustarjoilut noudettuna

Suunnitteletko juhlien tai muun tapahtuman järjestämistä omissa tiloissasi? Meiltä saat tilauksesta myös pelkät tarjoilut, olipa tilaisuutesi luonne mikä hyvänsä!

Voit tilata kahvilastamme mukaan noudettavaksi esimerkiksi täytettyjä sämpylöitä työpaikan palaveriin, makeita herkkuja asiakastilaisuuteen tai vaikkapa kokonaisen juhlapöydän tarjoilut erityisen päiväsi kruunuksi!

Kysy lisää tilausvalikoimastamme

Tehdään yhdessä ikimuistoinen tilaisuus!

Tilaisuuden tarjoilut voidaan räätälöidä ja suunnitella yhdessä asiakkaan kanssa tai valita valmiista menuvaihtoehdoistamme.

Jätä tarjouspyyntö

Back to top