Elosen juhlapalvelut

Elosen juhlapalvelu tarjoaa Teille mahdollisuuden aidon asiakas- tai juhlatilaisuuden järjestämiseen, jossa maukas ruoka ja herkulliset konditoriatuotteet ovat tärkeä osa tilaisuutta. Elosen juhlapalvelut perustuvat ammattitaitoiseen palveluun sekä näyttävään esillepanoon. Elonen valmistaa juuri sinun makuusi sopivan tarjoilun. Maistuva tarjoilupöytä antaa onnistuneelle juhlatilaisuudelle sinetin.

Elosen juhlapalvelulla on vuosien vankka ja arvostettu kokemus juhlatilaisuuksien järjestämisestä. Olemme järjestäneet juhlia ja erilaisia yritystilaisuuksia omissa tiloissamme Keski-Suomen alueella. Meillä on myös taito tehdä arvokkaatkin juhlat asiakkaan omissa tiloissa tai jopa maasto-olosuhteissa.

Jyväskylän keskustassa, Konditoria Café Elosen tiloissa on käytettävissä 120 asiakaspaikkaa. Jämsässä omiin tiloihimme mahtuu 90 henkilöä. Kaikissa Elosen omissa ravintolatiloissa on A-oikeudet.

Tee nyt hyvä päätös ja tarjoa yhteistyökumppaneillesi tai työkavereille jotain unohtumatonta, valitse Elosen juhlapalvelu – kun maulla on väliä.

Valmiit iltapalaleivät  Lakka valkosuklaa makurulla uuden vuoden juhliin  Makeat rommisuklaaleivokset

Lisätietoa ja tarjoukset juhlapalveluista:

Café Elonen Jyväskeskus: Helena Minkkilä, helena.minkkila@elonen.fi
Café Elonen Jämsä: Helena Siimes, helena.siimes@elonen.fi
Café Elonen Seinäjoki: Marja Kajaala, marja.kajaala@elonen.fi
Mummin Pullapuoti: Helena Minkkilä, helena.minkkila@elonen.fi