Kahvipöydän kunkut

TUUNAA ELOSEN UUSISTA KÄÄRETORTUSTA KAHVIPÖYTÄÄN HELPOSTI JA NOPEASTI NÄYTTÄVIÄ LEIVONNAISIA!


Elonen toi markkinoille pienet kääretortut, jotka sopivat mainiosti niin pienemmille kotitalouksille kuin pieneen herkutteluhetkeenkin. Kääretorttujen makuina ovat mansikka-vanilja sekä mustaherukka-vanilja. Kääretortut ovat maidottomia ja leivottu kotimaisista raaka-aineista leipomossamme Jämsässä. Kääretortut ovat herkkua sellaisenaankin, mutta jos haluat lisätä oman kädenjälkesi kahvipöydän tarjottaviin, tuunaa ohjeillamme ihania leivoksia ja leivonnaisia!

 

Vaaleanpunainen kääretorttu unelma

Kauli sokerimassa vehnäjauhotetulla alustalla ja kääri se Elosen kääretortun 200g  ympärille. Sulata hieman suklaata ja tee raitoja kääretortun pintaan. Koristele keväisillä namuilla ja hurmaa ystävät. Ohjeesta tulee n. neljä palaa.

 

Mansikka-nompparelli leivos


Leikkaa Elosen kääretorttu 200g 3-4 palaan. Levitä kermavaahtoa leivoksen reunoille. Dippaa reunat nompparelleihin. Levitä leivoksen päälle sulaa suklaata ja koristele kermavaahdolla ja mansikan puolikkaalla.

 

Mustaherukka-kinuskileivos


Leikkaa Elosen kääretorttu 200 g vinottain neljään osaan. Nosta palat tarjoilulautasille. Lisää lautaselle kermavaahtoa ja koristele kinuskikastikkeella sekä mustaherukoilla ja keksinmuruilla tai paahdetulla valkosuklaalla. Herkuttele ja nauti!

Back to top