Elosen kakkupalvelu valloittaa

Mitä jos voisit antaa lahjaksi kakun, jossa yhdistyy samassa kortti ja lahja? Entä miten muistaisit kihlaparia toisella paikkakunnalla? Mitä sanoisit uudelle elämälle?

Painata omalla kuvalla ja tekstilläsi Sacherkakkurasia ja lähetä se vaikka lahjansaajan itse noudettavaksi meidän toimipaikastamme.

Elämme poikkeuksellisia aikoja. Kahvilat ja ravintolat ovat suljettuina ja kauppareissuista pyritään selviämään mahdollisimman nopeasti kotiin. Uusi tilanne onkin luonut uudenlaisia haasteita esimerkiksi merkkipäivien muistamisessa. Lahjan hankinta on yhä helpompaa vcrkkokaupasta. Niin myös mekin haluamme helpottaa lahjan hankintaa. Olipa kyseessä valmistujaislahja, onnittelukakku kihlaparille tai tarkoituksenasi viedä kakku tuliaisena ystäväpariskunnan mökille, saat aina omannäköisesi kakun meidän verkkopalvelustamme.

 

 

Voit valita kuvan valmiista vaihtoehdoista tai ladata tiedostoistasi oman kuvasi. Kuvaa voit kääntää tai zoomailla palvelussa. Myös tekstin voit valita valmiista vaihtoehdoista tai antaa runosuonesi pulputa. Maksettuasi kakun saat sähköpostiisi vahvistusviestin ja noutokoodin. Noutokoodi ei ole henkilökohtainen, joten voit antaa sen suoraan lahjan saajan noudettavaksi.

 

Sacherkakku on kakkuperheemme Premium-tuote aikuiseen makuun ja se sopii juhlaan kuin juhlaan.

 

Katso ohjevideomme kakkupalvelun käyttämisestä ja kakun tilaamisesta YouTubesta. 

Back to top