Karmivat Halloween herkut

Boo! Halloween lähestyy kovaa vauhtia ja on aika suunnitella karmaisevat juhlat piristämään pimeneviä iltoja. Kondiittorimestarimme on suunnitellut joukon hurjia herkkuja, joilla katat kauhujenyön herkkupöydän vaivatta!

Kurpitsakakku on Halloween juhlien keskipiste, joka hurmaa vieraat niin maullaan kuin ulkonäölläänkin. Kakun täytteenä on kotimaista vadelmahilloa sekä vaniljanmakuista kreemiä. Kurpitsakakun saat hetkessä taiottua hurjemmaksi tekemällä kakun pintaan muutaman madonkolon terävän veitsen avulla ja täyttämällä kolot karkkimadoilla!

Oranssin Halloweenkakku puolestaan on appelsiinin makuinen ja maukkaan mehevä Halloween herkku, josta riittää jaettavaksi isommallekin juhlaväelle. Kätevä kahvipöydän kakku säilyy huoneenlämmössä ja jääkaappiin jää enemmän tilaa muille herkuille.

Viimeisempänä, muttei vähäisempänä esittelemme pienen, musta-oranssin Halloween sesonkipiiraan, joka hurmaa erityisesti nuoret herkuttelijat – piirasta koristaa teemaan sopiva musta lakukierre. Nämä Pikkupiiraat takulla huomataan herkkupöydässä! 

Kaupat ovat juuri nyt puollollaan karmeaa Halloween-rekvisiittaa, jolla saat luotua erityisesti lasten kauhujenjuhlaan sopivaa tunnelmaa ja koristeltua juhlapöydän entistä hurjemmaksi. Muista hankkia myös tunnelmaa luovat mustat ja oranssit kynttilät sekä kurpitsat!

Karmaisevia hetkiä syksyn tummiin iltoihin!

 

 

Back to top