Kata joulun herkullisin ja kaunein juhlapöytä hetkessä!

Nyt on aika tunnelmoida ja unelmoida joulupöydän herkullisista antimista!

Vuosi toisensa jälkeen monien perheiden joulun ajan herkutteluhetkiä täydentävän Elosen vastustamattoman herkulliset leivonnaiset – niin ne perinteiset valinnat kuin joulun uutuudetkin. Kokosimme alle joulun rakastetuimmat leivonnaiset, valitse omat suosikkisi tai maista vaikka jokaista!

Sympaattinen Possukakku hurmaa niin lapset kuin lapsen mieliset ja ihastuttaa valloittavalla ulkomuodollaan. Sisäänsä tämä suloisuus kätkee kotimaista vadelmahilloa sekä vaniljan makuista kreemiä – olisiko tämä hurmuri teidän perheen juhlapöydän kruunu tänä jouluna?

Piparikakussa puolestaan hurmaavat perinteiset joulun maut uudessa muodossa. Piparikakku on ihana uutuus, joka tuo joulun tuntua hetkessä kahvipöytään! Valloittavan kauniin kakun kruunaa piparimuru-puolukka koristelu.

Asiakkaidemme ikisuosikit, mehevä Taatelikakku ja makuhermoja kutkutteleva Maustekakku kuuluvat ehdottomasti jouluun ja valitsemalla nämä ihanat kakut glögin tai kahvin kaveriksi ei voi mennä vikaan!

Viimeiseksi mutta ei lainkaan vähäisemmäksi joulupöytin sulostuttajaksi suosittelemme Käpykakkua – kuka voisikaan vastustaa tätä klassikkoa? Emme me ainakaan!

Muistathan myös kuohkean Saaristolaisleivän herkullisten levitteiden ja täytteiden kera sekä tietenkin aitoon voihin leivotun Piparitaikinan joulun ajan tunnelmallisiin leivontahetkiin.

Elosen väki toivottaa sydämellistä joulua!

Back to top