Kesän helpoin Kääretorttukakku

Tuunaa Elosen herkullisesta Vadelma-suklaa kääretortusta entistäkin maukkaampi! Kääretorttukakku on nopea ja vaivaton, mutta näyttävän näköinen ja kiva laittaa tarjolle kahvipöytään.

Kruunaa kakku tuoreilla, kotimaisilla vadelmilla ja Marianne -karkkirouheella!

Kääretorttukakku

 

400g (yht. 2kpl) Elosen Vadelma-suklaa kääretorttua

2dl vispikermaa

ripaus sokeria

150g tuoreita vadelmia

Marianne -karkkirouhetta

 

Viipaloin Vadelma-suklaa kääretortut saman paksuisiksi viipaleiksi ja kokoa torttusiivuista tarjoiluastialle pyöreä ”kakkupohja”.

Vatkaa kerma ja mausta sokerilla makusi mukaan.

Levitä alimmaisten torttusiivujen päälle kermavaahtoa ja vadelmia. Lado seuraavat torttusiivut. Jatka näin kunnes kakku on valmis!

Koristele tuorein vadelmin ja ripottele päälle Marianne -karkkirouhetta. Rouheen voi korvata myös suklaarouheella!

Back to top