Kesän herkullisin uutuus nyt kaupoissa!

Elosen uusi Naposteluleipä on kesän nautintoja varten – napostele & nauti!

Naposteluleipä on täysin uudentyyppinen herkutteluun ja naposteluun tarkoitettu seurusteluleipä. Leivän sisällä on herkullista täytettä ja sen voi nauttia sellaisenaan tai tarjoilla vaikkapa lämmitettynä salaatin tai grilliruuan kera.

Makuhermoja kutkuttelevista mauista löytyy jokaiselle jotakin: ihastu maukkaaseen tacoon, herkuttele pehmeällä juusto-oliivilla tai anna makuja täynnä olevan valkosipuli-peston valloittaa sinut. Maista vaikka jokaista!

Täysin uudenlaiset Naposteluleipämme sopivat niin välipalaksi, kuin ihaniin herkutteluhetkiin – pehmeä koostumus ja runsaat maut hellivät makuhermoja, samalla vatsaa täyttäen. Nautitko sinä Naposteluleivän mieluiten salaatin kera, herkullisen dipin kanssa vai kenties täytettynä?

Naposteluleipä maistuu mainiosti myös sellaisenaan, nappaa suoraan paketista juuri sopivan kokoinen pala ja nauti! Vaihtoehtoja tämän mahtavan uudenlaisen seurusteluleivän herkutteluun on lukemattomia.

TARJOILUVINKKI: Kokeile tomaattisalsan, kermaviilidipin tai sormisuolalla ja mustapippurilla maustetun oliiviöljy-balsamicon kera.

Elosen Naposteluleivät ovat nyt saatavilla hyvin varustetuista marketeista kautta maan!

 

#napostelejanauti #naposteluleipä

Back to top