Someleivos on kesän hauskin leivosherkku

Mitä valitsemasi emoji kertoo sinusta? Mitä sanoisit emojilla ystävällesi?

Elosen someleivos on kesän herkullisin uutuus. Jos satuit kuuntelemaan Vappuviikolla Radio SuomiPoppia, saatoit kuulla muutamakin maininnan tästä herkkuleivoksesta.

Elonen tuo kesäjaksolle tämän pirteän someleivoksen, jonka päällä seikkailee 5 erilaista emojia. Mikä olisikaan hauskempaa, kun yllättää ystävä näin poikkeuksellisena aikana esimerkiksi sydänemojileivoksella. Alla esittelemme jokaisen emojin ja mitä voit esimerkiksi viestiä milläkin emojilla, antaessasi sen esimerkiksi ystävälle tai kumppanillesi. Tai vilkaise minkä näistä itse mieluiten nauttisit ja mitä se kertoo sinusta.

 

😎 = Tämän leivoksen nauttija on selvästi astetta coolimpi! Häntä ei hetkauta maailman meno, eikä trendikotkotukset. Tämä tyyppi kulkee omaa tietään ja on siitä ylpeä, vaikka olisi pukenut paidan aamulla nurinkurin päälle.

😂 = Tämän tyypin kanssa on aina hauskaa! Olipa kyseessä sitten tiukka paikka tai stand up -keikka, tämä tyyppi ei meinaa pysyä housuissaan. Kukapa ei haluaisi vähän lisää iloa elämäänsä!

😍 = Tämän leivoksen syöjä on aina mukana kaikessa. Hän innostuu helposti ja hänelle elämä on jatkuvaa seikkailua. Ehkä hän on menossa hyppäämään laskuvarjohypyn, ehkä adoptoimassa rescuekoiran. Oli miten vain, hän haluaa tehdä hyvää ja nauttia elämästä.

😉 =Tällä tyypillä on aina pilkettä silmässä. Hän osaa heittää hauskaa läppää, hän flirttailee sujuvasti ja jotenkin kummasti saa kaikki hommat onnistumaan vähän liiankin helposti. Jälkeensä hän jättää vain mystisen silmäniskun.

😘 = Tämä tyyppi on täynnä rakkautta, eikä epäile näyttää sitä. Ehkä hän on äiti tai isä, ehkä rakastava puoliso tai vain maailmaa syleilevä yksilö. Hänen seurassaan on turvallista ja hänen kanssaan jokainen voi olla täysin oma itsensä, sillä tällaista hyväksyntää ei saa keneltäkään muulta.

 

Mikä näistä sopisi sinuun parhaiten?

Back to top