Kevään juhlat

Onnea kaikille kevään ylioppilaille ja valmistuneille!

Ylioppilasjuhlat ja valmistujaiset ovat tärkeitä ja odotettuja tapahtumia perheelle ja myös koko suvulle ja ystäväpiirille. Juhlien järjestämisessä riittääkin paljon kaikenlaista puuhaa ja tekemistä. Valmistelua voi helpottaa huomattavasti tilaamalla osan tarjottavista valmiina. Cafe Elosen, Elosen Myymäläleipomoista sekä Elosen Leipomon myymälästä Jämsästä voit tilata laadukkaat, kotimaiset kakut ja leivonnaiset laajasta valikoimastamme. Myös lähikaupastasi löytyvistä konditoriaherkuista loihdit kauniita juhlatarjoiluita helpoilla tuunausvinkeillämme.

Elonen_yojuhlapoyta_LOW

Kevään juhlien kestosuosikit, mansikkaherkut maistuvat varmasti kaikille! Elosen Kermamansikkakakku ja  Mansikkaleivos ovat klassikkotuotteita ja sopivat jokaiseen juhlaan! Elosen Makurasia Porkkanaleivoksista ja Mokkapaloista valmistat hurmaavia leivostikkuja kahvipöytään helposti ja nopeasti. Suolaisen tarjottavan viimeistelet hetkessä pöytään Elosen Kinkku-metvursti Voileipäkakusta koristelemalla sen tuoreilla leikkeleillä, yrteillä ja kasviksilla. Katso bloggaajamme mahtavat vinkit ylioppilasjuhlien ja valmistujaisten kahvipöytään.

Tarjoa gluteenitonta ruokavaliota noudattaville  Elosen Gluteenitonta Vadelmatäytekakkua. Myös tämän kakun voit halutessasi koristaa vaikkapa tuoreilla marjoilla.

Elosen leivoslevykakuilla loihdit helposti ja nopeasti tarjottavat suurellekin joukolle. Elosen leivoslevykakkuja, raikasta Mangoleivoslevykakkua sekä suussasulavaa Vadelmaleivoslevykakkua saa kokonaisena tai leikattuna 25 palaan. Kokonaiseen levyyn on myös mahdollista lisätä pursotetut kermareunat. Levykakkujen tilaaminen onnistuu kätevästi myyntipisteistämme: Cafe Elosen, Elosen Myymäläleipomoista sekä Elosen Leipomon myymälästä Jämsästä.

Elonen_Kevatherkut

Ihania ja ikimuistoisia juhlia tänä keväänä valmistuville!

 

 

 

Back to top