Kevään suloisin Pikkupiiras Nakukakku

Herkullisista Pikkupiiraistamme saa taiottua vaikka mitä ihanaa – kokeile vaikkapa rakentaa Pikkupiiraita käyttäen kevään suloisin kakku, Naked Cake, eli Nakukakku!

Omena -ja raparperitäytteiset rapeat piiraat on leivottu aidolla voilla ja kotimaisia raaka-aineita käyttäen, joten Nakukakun vaniljainen täyte ja tuoreet marjat sopivat täydellisesti Pikkupiiraiden mauan kanssa yhteen!

Kruunaa valmis Pikkupiiras-kakku runsain tuorein marjoin, valkosuklaarouheella ja ripauksella tomusokeria. Kakusta riittää noin 4-5 herkuttelijalle, annospalan koosta riippuen.

Pikkupiiras Nakukakku

 

3 kpl Elosen Raparperi-Vanilja tai Omena-kaneli Pikkupiirasta

100g vanilja tuorejuustoa

1dl vispikermaa

1-2rkl sokeria

 

Koristeeksi:

runsaasti tuoreita marjoja, esim. vadelma ja pensasmustikka

muutama pala valkosuklaata rouheena

tomusokeria

 

Vatkaa kerma vaahdoksi ja yhdistä tuorejuusto kermavaahdon joukkoon. Mausta sokerilla.

Kokoa kakku täytekakun tapaan – lusikoi kunkin kerroksen väliin sopiva määrä vaniljamoussea ja jatka kunnes kaikki kerrokset on täytetty. Jätä vaniljamoussea myös kakun päälle! 

Koristele Nakukakku tuoreilla marjoilla, valkosuklaarouheella ja tomusokerilla, joka on ripoteltu kakun päälle siivilää apuna käyttäen!

Back to top