Herkullisista Pikkupiiraistamme saa taiottua vaikka mitä ihanaa – kokeile vaikkapa rakentaa Pikkupiiraita käyttäen kevään suloisin kakku, Naked Cake, eli Nakukakku!
Omena -ja raparperitäytteiset rapeat piiraat on leivottu aidolla voilla ja kotimaisia raaka-aineita käyttäen, joten Nakukakun vaniljainen täyte ja tuoreet marjat sopivat täydellisesti Pikkupiiraiden mauan kanssa yhteen!
Kruunaa valmis Pikkupiiras-kakku runsain tuorein marjoin, valkosuklaarouheella ja ripauksella tomusokeria. Kakusta riittää noin 4-5 herkuttelijalle, annospalan koosta riippuen.
Pikkupiiras Nakukakku
3 kpl Elosen Raparperi-Vanilja tai Omena-kaneli Pikkupiirasta
100g vanilja tuorejuustoa
1dl vispikermaa
1-2rkl sokeria
Koristeeksi:
runsaasti tuoreita marjoja, esim. vadelma ja pensasmustikka
muutama pala valkosuklaata rouheena
tomusokeria
Vatkaa kerma vaahdoksi ja yhdistä tuorejuusto kermavaahdon joukkoon. Mausta sokerilla.
Kokoa kakku täytekakun tapaan – lusikoi kunkin kerroksen väliin sopiva määrä vaniljamoussea ja jatka kunnes kaikki kerrokset on täytetty. Jätä vaniljamoussea myös kakun päälle!
Koristele Nakukakku tuoreilla marjoilla, valkosuklaarouheella ja tomusokerilla, joka on ripoteltu kakun päälle siivilää apuna käyttäen!