Kuinka järjestät lastenkutsut nopeasti ja helposti

Lasten syntymäpäivät tuntuvat yllättävän joka vuosi. Ei sillä, että päivämäärä ei olisi tiedossa, mutta arjen pyörityksen keskellä aikaa juhlajärjestelyihin tuntuu olevan koko ajan vähemmän. Sitä huomaa usein miettivänsä vielä edellisenä iltana mitä kukin pukee päälleen, onko ilmapallot jo ostettu saati mitä vieraille tarjotaan purtavaksi.

Käynti Elosen myymäläleipomossa tai kahviossa auttaa kiireistä juhlien järjestäjää. Pienellä tuunauksella loihdit kauniin herkkupöydän helposti ja nopeasti ja säästyt samalla itse leipomisen vaivalta.

Kaikkien tuntemat Elosen herkulliset Berliinimunkit tuunaat hetkessä viehkeäksi pastelliherkuksi lisäämällä munkkien päälle tumma- ja valkosuklaaraitoja sekä nonparelleja. Voit pyytää myös lapsia koristelemaan jokainen oman munkkinsa ja tehdä tästä yhden juhlien ohjelmanumeron.

Näin järjestät lastenkutsut helposti.

Elonen Koristeltu Berliininmunkki

Harva näitä voi enää vastustaa.

Elosen tuunatut berliininmunkit

Elosen uutuustuotteen, Rocky Road makukakun, voi leikata pyöreällä muotilla annospaloiksi ja lisätä siihen suklaaraidat ja juhlan sävymaailmaan sopivat pastelliset nonparellit. Pienillä muutoksilla saat arkisista herkuista heti juhlavampia.

Elonen Rocky Road Tuunaus

Elonen Rocky Road tuunattu

Minttusuklaakreemikakun voi laittaa pöytään sellaisenaan tai koristella sen yksinkertaisella viirillä. Tarvitset viiriin kaksi grillitikkua, lankaa sekä (tässä tapauksessa) kultaista washi-teippiä. Leikkaa lanka sopivan mittaiseksi. Solmi se molemmista päistä grillitikkujen päihin. Leikkaa teipistä noin 4 cm pitkät palat valmiiksi odottamaan. Taita teipinpalat narun ympäri yhteen, tasoita päät ja leikkaa niihin kolmion mallinen lovi. Katkaise grillitikkujen päät sopivan mittaiseksi ja työnnä ne kakkuun kiinni.

Viirin teko

Elonen minttusuklaakreemikakku viirin laitto

Suolaisen tarjottavan saat helposti tehtyä Elosen valkosipulipatongista. Leikkaa patonki ohuiksi siivuiksi ja lisää päälle täytteet omien toiveidesi mukaan. Leivät maistuvat niin aikuisille kuin lapsille ja kauniisti aseteltuina myös kasvikset hujahtavat parempiin suihin.

Elonen valkosipulipatonki lastenkutsuille

Valmiskakkujen ja herkkujen tarjonnasta on helppo poimia sinua kiinnostavat tuotteet. Nämä juhlat onnistuvat vähän kiireisemmältäkin äidiltä tai isältä, lisää vain ilmapallot ja olet valmis juhlimaan!

Elonen minttukreemikakku pöydällä

Elonen Berliininmunkit lastenkutsuille

Elonen minttukreemikakku

Elonen lastenkutsut helposti

Elonen munkit lastenkutsuille

Elonen valkosipulipatonki leivät lapsille

Elonen berliinimunkit lastenkutsuille

Back to top