Kuulostaisiko hyvältä päästä Lounastamalla Lomalle?

LOUNASTAMALLA LOMALLE!

Kampanja-aika 10.8-2.9.2020

Nauti meillä maittavat lounaat ja osallistu arvontaan keräämällä 5 leimaa kampanjan lounaspassiin. Leima myönnetään kaikista lounasannoksista, joiden arvo on vähintään 7  €.

Palauta täytetty passi ravintolaamme ja olet mukana arvonnoissa. Viikkoarvonnassa jokaisessa kampanjassa mukana olevassa toimipisteessämme arvotaan kaksi (2) tuotekassia täynnä Elosen tuotteita.

Pääpalkintona kaikkien passin palauttaneiden kesken 4.9.2020, Suomalaisen ruoan päivänä, arvotaan

viikonlopun mökkiloma Himoksella!

 

Kampanjassa mukana olevat ravintolamme/kahvilamme:

Café Elonen Jämsä

Talvialantie 1  

42100 Jämsä  

Café Elonen Jyväskeskus

Kauppakatu 31    

40100 Jyväskylä

Elosen myymäläleipomo/Kahvila CM Keljo  

Kylmälahdentie 6

40500 Jyväskylä  

 

Café Elonen Päivölä

Väinämöinen 2  

60120 Seinäjoki

 

Elonen Artessa Ideapark Seinäjoki

Suupohjantie 57

60320 Seinäjoki

                                                     

 

LOUNASTAMALLA LOMALLE -MARKKINOINTIARPAJAISTEN  SÄÄNNÖT:

  1. Markkinointiarpajaiset järjestää Elosen Konditoria Oy
  2.  Osallistumisaika on 10.8.-2.9.2020
  3.  Kaikilla asiakkailla (poislukien Elosen henkilökunta) on mahdollisuus osallistua arpajaisiin keräämällä lounaspassiin viisi (5) leimaa ja palauttamalla täytetty passi yhteystietoineen kampanjassa mukana olevaan ravintolaamme/kahvilaamme.
  4.  Kaikkien passin palauttaneiden kesken arvotaan joka viikko kaksi (2 ) tuotekassia jokaisessa mukana olevassa ravintolassamme/kahvilassamme. Jokainen palautettu passi osallistuu myös pääpalkinnon arvontaan. Pääpalkintona on viikonlopun mökkiloma Himoksella ja arvonta suoritetaan 4.9.2020
  5.  Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti viimeistään 2 päivän kuluessa arvonnasta. Voittajien nimet voidaan julkaista myös Elonen Oy:n nettisivuilla tai sosiaalisen median tileillä.
  6.  Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.
  7.  Elonen käsittelee arpajaisiin osallistuvien tietoja ainoastaan arvontojen toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi, poislukien suostumus uutiskirjeen tilaamisesta lounaspassilla.
  8.  Elonen ei luovuta osallistujien tietoja kolmansille osapuolille. Elonen ei käytä yhteystietoja suoramarkkinointiin, poislukien suostumus uutiskirjeen tilaamisesta lounaspassilla.
  9. Pääpalkintona olevan Himoksen mökkiviikonlopun ajankohdan saa valita väliltä 1.10.-15.2.2021 poisluettuna joulusesonki (viikot 51,52 ja 1 )
  10.  Elosen Konditoria Oy vastaa palkintoihin liittyvistä mahdollisista arpajaisveroista.
Back to top