Makeat cocktailpalat kesän juhliin

Kesän juhliin sopivat mitä mainioimmin myös pienet, makeat cocktailpalat. Sopivat suupalat leikkasimme Elosen herkullisista leivospaloista: Porkkanaleivoksista, Mokkapaloista sekä Mangomarmori kakkupaloista.

Näitä suussasulavia leivoksia myydään normaalisti hieman isommissa paloissa, mutta tällä kertaa kokeilimme loihtia leivospaloista cocktailtilaisuuteen paremmin soveltuvia suupaloja, joihin lisäsimme cocktailtikkujen avulla koristeeksi kauden marjoja.

Porkkana- ja mokkapalat saivatkin makean lisän tuoreista kirsikoista ja Mangomarmori kakkupalat mansikoista – yhtä hyvin lisukkeeksi sopisivat niin vadelmat, vaahtokarkit kuin vaikkapa mintunlehdetkin.

Tässä siis toinen helppo ja näyttävä vinkki kesäjuhlien kattaukseen – kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos haluat pöytään sen seitsemää sorttia, mutta hieman pienemmällä vaivalla.

Back to top