Pääsiäisen herkullisin kattaus

Pääsiäinen koostuu kauniista kattauksista, raikkaista mauista ja hempeistä sävyistä.

Tänä keväänä kondiittorimestarimme suosittelee pääsiäisen ajan notkuvaan herkkupöytään suklaisilla pajunkissoilla ja sitruunanmakuisella kuorrutteella koristeltua appelsiinista Pajunkissakakkua, sympaattista Tipukakkua joka kätkee sisälleen kotimaista vadelmahilloa sekä vaniljanmakuista kreemiä, klassista Juustokakkua, raikasta Hedelmä-rahka täytepitkoa sekä tietenkin rakastettua Herkkumämmiämme. 

Pääsiäisen tunnelmaa kahvipöytään tuovat somat pajunkissat, tuoreet leikkokukat ja iloisen sävyiset servietit pöydän kulmalla tai kauniista taiteltuina. Pellavainen pöytäliina ja kuohuviinilasit kattauksessa antavat pääsiäisen ajan kahvipöytään ripauksen juhlan tuntua!

Elosen Premium Juustokakku sopii raikkaan makunsa puolesta täydellisesti keväiseen herkkupöytään ja kakun kaunis ulkonäkö kruunaa kahvihetken – koristele juustokakku teemaan sopivilla pienillä suklaamunilla ja tuoreilla marjoilla!

Pullan ystäville puolestaan suosittelemme kahvipöytien suosikkia, Hedelmä-rahka täytepitkoa. Perinteisen pullan maun ohella pitkossa maistuvat rahkatäyte sekä raikas ananas-aprikoositäyte.

Tässä kevään herkullisimmassa kattauksessa on kaikki ainekset maukkaaseen pääsiäiseen – toivotamme ihania makuelämyksiä ja aurinkoista pääsiäistä!

 

#Kaikkeahyvääsinulle

Back to top