Piparkakku Rocky Road

Elosen Aito, voilla leivottu Piparkakkutaikina on valmis heti leivottavaksi!

Jos perinteiset piparkakut kyllästyttävät, tai haluat kokeilla jotain uutta joulutunnelman nostattajaa valmista pellillinen tai puolikas Piparkakku Rocky Roadia!  

Superherkullinen Rocky Road valmistuu käden käänteessä ja tämän valmistukseen voit ottaa lapsetkin mukaan. Näin jouluinen herkutteluhetki sekä mieluinen yhteinen tekeminen yhdistyy mukavasti. Säästät runsaasti aikaa, mausta tinkimättä leipomalla piparkakkuja Elosen perinteisestä Piparkakkutaikinasta, joka löytyy tuoreena konditoria-hyllystä kautta maan!

Piparkakku Rocky Road on myös ihana pikkujoululahja tai muu vieminen: pakkaa sopiva määrä suloisia Rocky Roadeja kauniiseen sellofaanipakettiin ja ilahduta makealla herkulla ystävää.

Piparkakku Rocky Road

         (puoli uunipellillistä)

 

80-100 g Elosen Tuoretaikinasta valmistettuja pipareita palasina

50 g kuivattuja karpaloita

n. 100 g pieniä vaahtokarkkeja

300 g maitosuklaata

200 g tummaasuklaata

120 g valkosuklaata

30 g voita

 

Päälle

minivaahtokarkkeja

kuivattuja karpaloita

valkosuklaa raitoja

 

Sulata kaikki suklaat erillään vesihauteessa. Sulata myös voi tumman suklaan joukkoon.

Yhdistä kulhossa piparipalat, vaahtokarkit ja kuivatut karpalot. Kun suklaat ovat sulaneet, yhdistä kaikki ainekset keskenään (jätä valkosuklaata vähän koristelua varten!) ja sekoita. Sekoita kuitenkin varoen, jotta eri suklaiden sävyerot jäävät näkymään mahdollisimman paljon.

Levitä Rocky Road -massa leivinpaperilla vuoratulle pellille, koristele ja laita jääkaappiin jähmettymään mielellään yön yli.

Leikkaa valmiista Rocky Roadista sopivan kokoisia paloja ja pakkaa kauniiseen sellofaanipakettiin.

 

Mukavia herkkuhetkiä ja jouluisia tunnelmia!

#kaikkeahyvääsinulle

Back to top