Sacherkakku – aikuisten naisten kahvihetkeen

Elonen sacherkakku herkutteluun

Syntymäpäivät, pimenevät illat ja ihan vain tavallinen keskiviikkokin ovat oivia aiheita kerätä ystävät koolle ja nautiskella. Aina ei tarvitse lähteä kaupungin kahviloihin, sillä tunnelmallisen onnittelu- ja herkutteluhetken voi luoda helposti kotiinkin.

Elosen Sacherkakku on kaunis ja hurmaava suklaaherkku aikuisten kahvipöytään. Wieniläiskahviloista tuttu klassikkoleivonnainen tuo sopivasti kahvilatunnelmaa juhlavaan illanviettoon.

Elonen sacherkakku pakkaus

Elonen Sacherkakku syntymäpäiville

Elonen on aina leiponut perinteitä vaalien, ja mikäs se ihanampi kahvipöydän leivonnaisklassikko kuin suklainen Sacherkakku. Elosen Sacherkakun mehevyyden salaisuus piilee kosteassa kakkupohjassa, sopivassa kerroksessa aprikoosihilloa ja koko komeuden kruunaavassa reilussa kerroksessa suklaakuorrutetta. Tuhti kakku on erityisesti aikuisten mieleinen juhlaherkku.

Kaunis klassikkokakku on herkullinen lahja myös juhliin vietäväksi. Maidottomana ja laktoosittomana se maistuu monille erityisruokavaliota noudattaville.

Vaikka alkuperäisen sacherkakun juuret ulottuvat aina 1800-luvun lopulle, on herkun suosio edelleen huipussaan. Harva voikaan vastustaa mehevää suklaaviettelystä.

Sacherkakku aikuisten naisten juhliin

Elonen sacherkakku syntymäpäiville

Aikuisten naisten kahvihetki

Aikuisten naisten kahvipöytään käy Sacherkakun lisäksi esimerkiksi Elosen Mustaherukkasuklaaleivokset sekä Mango-maitosuklaa Makurulla.

Mustaherukkasuklaaleivokset ovat kuin parhaimmankin konditorian tiskiltä ja mangotäytteinen Makurulla säästää helposti itse leipomisen vaivalta. Suklaiset herkut katoavat pöydästä sulassa sovussa onnittelujen kanssa kun kuulumisia vaihdetaan pitkälle iltaan.

Elonen mustaherkukkasuklaaleivos

Aikuisten naisten juhlat

Ja luvataan, kohta nähdään uudestaan.

Back to top