Talven perinteikkäät herkut

Talven sesonkileivonnaisten paras aika on nyt!

Joko olet maistanut Elosen rakastettuja Runebergintorttuja tai meheviä Laskiaispullia? Nämä suussa sulavat herkut kuuluvat perinteisesti talven iloisiin herkutteluhetkiin ja varaslähdön Runeberginpäivään ja Laskiaiseen voi ottaa jo nyt!

Noin 50-vuotta sitten Elosen Leipomon perustaja Raimo Elonen tuumasi: ”Kukaan ei osaa tehdä liian hyvää, mutta me yritetään!” – Tästä alkoi herkullisimman Runebergintortun tuotekehitys ja liian hyväähän siitä tuli!

Runebergintorttumme on leivottu voihin, maustettu aidolla punssilla ja maistuvilla manteleilla sekä viimeistelty kotimaisella, runsasmarjaisella vadelmahillolla.

Ihanat Laskiaispullat puolestaan hurmaavat jokaisen herkkusuun – aidot pullat ovat täytetty runsaalla täytteellä ja maistuvat niin lapsille kuin aikuisillekkin.

Jos haluat maistaa jotain uutta, suosittelemme kokeilemaan perinteikkäiden makujen rinnalla uutuuttamme kinuskitäytteistä Laskiaispullaa. Perinteisessä Laskiaispullassa puolestaan hurmaa kotimainen vadelmainen hillosilmä!

Elonen Runebergintortut kuin Laskiaispullatkin on leivottu tuttuun tapaan parhaista Suomalaisista raaka-aineista – perinteitä kunnioittaen ja rakkaudella Sinulle.

Elosen Runebergintortut ja Laskiaispullat löytyvät kauppojen hyllyiltä kautta maan K-ryhmän myymälöistä. Mukavia herkkuhetkiä talven raikkaisiin päiviin!

#Kaikkeahyvääsinulle

Back to top