Tarjoiluehdotus: täytä naposteltava uutuus herkullisilla täytteillä ja paahda rapeaksi!

Elosen Naposteluleivät maistuvat tuplasti paremmalta täytettynä!

Täysin uudenlaiset seurusteluleipämme maistuvat maukkailta sellaisenaan, mutta mehukkailla täytteillä entistäkin paremmalta.

Tällä kertaa vinkkaamme tarjoamaan Taco Naposteluleivän uunissa kevyesti paahdettuna ja täytettynä maukkaalla tomaatilla sekä mozzarellalla, mausteisella chorizolla, basilikalla ja pestolla. Sula mozzarella ja rapean rouskuva pinta viimeistelevät makunautinnon! 

Kun täytät jo itsessään maukkaan ja makuja täynnä olevan Naposteluleivän, saat helposti ja nopeasti aikaan kielen vievän herkullisen lounaan tai vaikkapa ruokaisan iltapalan.

Suosittelemme kokeilemaan juuri sinulle parhaiten maistuvia täytevaihtoehtoja Naposteluleipiemme täyttämiseen – täytteitä ja tapoja nauttia tätä suolaista herkkua on niin monta, kuin on herkuttelijoitakin!

Mikä on sinun tapasi? Lataa Naposteluleipä-vinkkisi tai reseptisi Instagramiin tunnisteella #naposteluleipä #napostelejanauti –  Parhaat vinkit nousevat nettisivuillemme!

Täytetty Taco Naposteluleipä

Viisi annosta

 

1 Elosen Taco Naposteluleipä

noin 60-100 g chorizoa siivuina

2-3 keskikokoista tomaattia

2-3 rkl pestoa (maun mukaan)

nippu basilikaa

1 pallo mozzarellaa

 

Halkaise Naposteluleipä keskeltä kahtia niin, että saat leivästä pohjan sekä kannen. Aseta pohja uunipellille leivinpaperin päälle odottamaan täyttöä.

Levitä sopiva määrä chorizoa pohjan päälle ja seuraavaksi asettele leivälle siivutettu tomaatti sekä revitty mozzarella. Viimeistele leipä lusikoimalla maun mukaan  pestoa ja lisäämällä tuoreita basilikanlehtiä – nosta kansi leivän päälle ja siirrä pelti uunin alatasolle.

Paista esilämmitetyssä uunissa 225 asteessa noin 7-10 minuuttia uunista riippuen, kunnes mozzarella on sulanut ja Naposteluleivän pinta saanut kauniin ruskean värin. Varo ettei pinta paahdu liikaa!

Tarjoa lämpimänä salaatin kera.

 

#napostelejanauti #naposteluleipä

 

 

 

 

Back to top