Täyteläisiä makuja tunnelmallisiin venetsialaisiin

Elokuun lempeän lämpimät, pimenevät illat ja kuun viimeisenä viikonloppuna vietettävät venetsialaiset antavat syyn kattaa pöytä parhaimmilleen.

Elokuun viimeisenä viikonloppuna vietetään perinteisesti mökkeily -ja veneilykaudenpäätöstä ja kutsutaan ystävät koolle juhlimaan veden, tulen ja valon juhlaa. Hämärtyvä loppukesän ilta houkuttelee nautiskelemaan runsaan täyteläisiä makuja ja  suosittelemme kattamaan pöytään näyttävän suklaisen, konjakilla maustetun Sacherkakun.

Sacherkakun suklainen kuori kätkee sisälleen mehevän ja juuri sopivan kostean kakkupohjan sekä kerroksen maukasta aprikoosihilloa. Kaiken kruunaa jokaiseen kakkuun uniikki, käsityönä kirjailtu kaunis ”Sacher” -teksti. Tämä upea klassikko on niin kaunis, että sopii mainiosti myös lahjaksi.

Sommittele tunnelmallinen kattaus terassille tai vaikkapa puutarhaan käyttäen tunnelman luojana erilaisia lyhtyjä ja kynttilöitä, ja ripusta omenapuiden oksiin kauniita paperilyhtyjä. Varaa puutarhasohville -ja penkeille muhkeita vilttejä joihin on pimenevänä venetsialaisyönä mukava pujahtaa nautiskelemaan suuri pala ihanaa Sacherkakkua.

Monet rakastavat täyteläistä Sacheria sellaisenaan, mutta jos haluat kakkupalan kaverina hieman ekstraa, sopii Sacherkakun kanssa tarjottavaksi muun muassa vaniljalla maustettu kermavaahto ja tuoreet vadelmat.

Niin kuin Sacherkakun tuotekuvauksessakin toteamme, tämä kakku on ”klassikkojen klassikko, yksi suosituimmista ja kehutuimmista tuotteistamme. Täyteläinen, suklainen elämys, joka tuo annoksen luksusta arjenkin keskelle.”

Nautinnollisia elokuun iltoja!

Back to top