Tervetuloa pääsiäinen – tarjoiluvinkit pääsiäisen herkkuhetkiin

Aurinkoista pääsiäisviikkoa – nyt on jo aika suunnitella mitä kaikkea ihanaa kattaisikaan pääsiäisen herkkupöytään! Auringonpaiste ja kevään tuntu houkuttelevat kattamaan pöytään pirteän keltaisia leivonnaisia ja kakkuja, mikä pääsiäiseen paremmin sopisikaan?

Sympaattinen Tipukakku hurmaa suloisuudellaan etenkin lapset ja Hedelmä-rahka Makurulla sopii niin väriltään, kuin raikkaiden makujensa puolesta täydellisesti pääsiäisen herkkuhetkiin!

Pariskunnille tai pienelle perheelle oiva valinta herkutteluhetkiin on suussa sulavan herkulliset Mangomarmori kakkupalat, jotka löytyvät kaupoista kätevissä 2 kappaleen rasioissa. Kaunis marmorikuviointi ja mehevä porkkanakakkupohja houkuttelevat syöjäänsä ottamaan toisenkin palan – kannattaa siis varautua herkutteluhetkiin useammalla rasialla!

Jos taas pidät enemmän perinteisistä mauista, Kermahedelmäkakku on varma valinta hurmaamaan raikkailla väreillään myös pääsiäisenä!

Edellisessä artikkelissa herkuttelimme Mämmillä ja valmistimme ihanat kerrosjälkkärit, käy kurkkaamassa myös reseptivinkki mämmin tarjoiluun edellisestä postauksestamme!

 

Elosen väki toivottaa aurinkoista pääsiäistä!

 

Back to top