The Real American Cheesecake with Éric Perrin

Liiga-historian tehokkain ulkomaalaispelaaja Éric Perrin halusi päättää pelaajauransa JYPissä ja myös me Elosella saimme ylpeänä olla mahdollistamassa Perrinin paluuta Jyväskylään ja Keski-Suomeen muiden yhteistyökumppaneiden kanssa!

Kutsuimme taannoin Éricin vierailemaan Elosen leipomolla Jämsässä ja tutustumaan toimintaamme, sekä maistamaan kevään uutuuttamme, Premium JuustokakkuaÉric pääsi toki myös toteuttamaan pääleipuri Katrin kanssa yhdessä juustokakun, jonka reseptiin hän toi oman lisänsä, jotta aikaan saatiin todellinen ”the real American Cheesecake”.

Éric oli koko valmistusprosessin ajan menossa mukana ja yhteisellä tekemisellä loimme mitä parhaimpia juustokakkuja, näyttävin koristein tietenkin! Muutama kakuista sai päällensä myös JYPin logoin varustetun koristuksen – nämä upeat juustokakut todella ovat American taste and Finnish twist!

Kakun valmistuksen lomassa Elosen toimitusjohtaja Jari Elonen esitteli Éricille leipomon toimintaa lähemmin ja kertoi muun muassa Elosen periaatteista.

Lopuksi tietenkin maisteltiin yhdessä uunituoretta juustokakkua ja Éric tuumasi kakun olevan ”juuri sellainen kuin oikean juustokakun kuuluukin olla”. Parhaat kotimaiset raaka-aineet, sekä huolellinen valmistusprosessi mahdollistavat tämänkin makuelämyksen.

Elosen Premium Juustokku on täyteläinen makuelämys, jota kriittisinkään herkkusuu ei voi vastustaa – häivähdys sitruunaa ja juustokakun täyteläisuus kruunaavat makunautinnon. Tämä klassinen kakku on parhaimmillaan tuoreiden marjojen tai marjasoseen kera.

Me jäämme kuulolle vieläkö Ériciä nähdään Jyväskylän kaduilla vai jatkuuko matka kotiseuduille Floridaan. Hän kertoo viihtyneensä Keski-Suomessa hyvin perheensä kanssa ja toivommekin, että näemme Ekiä vielä pitkään näissä maisemissa!

Kiitos Éric – on ollut todella hienoa oppia tuntemaan sinut. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!

Thank you Eric – it has been great to get to know you. I wish all the best to you and your family!

Jari & Tuire sekä Elosen leipurit

Back to top