Elosen toimipisteet

Pääkonttorimme ja -leipomomme sijaitsee Jämsässä, Keski-Suomen sydämessä. Jämsän ulkopuolisiin toimipisteisiimme lukeutuvat kahvilamme ja myymäläleipomomme kautta Suomen. Kahvilamme sijaitsevat Jyväskylässä, Jämsässä ja Seinäjoella. Elosen myymäläleipomoita löydät Citymarketien yhteydestä aina Ylöjärveltä Lahteen saakka, yhteensä 8 toimipisteestä. Tutustu toimipisteisiin tarkemmin alla!

Liity Elosen kanta-asiakkaaksi!

Elosen kanta-asiakkaaksi pääset lataamalla mobiilisovelluksemme älypuhelimeesi. Kanta-asiakkaanamme voit kerätä leimoja Lounaspassiin ja pääset käsiksi vain kanta-asiakkaille tarkoitettuihin etuihin! Lue lisää

Jämsän leipomo

Päätoimipaikkamme on Jämsässä, Keski-Suomessa sijaitseva leipomomme, joka työllistää lähes 200 työntekijää aina leipurista kunnossapitotyöntekijään. Leipomomme tuottaa päivittäin erilaisia suolaisia ja makeita tuotteita sekä valtakunnalliseen että alueelliseen jakeluun.

Lue lisää toiminnastamme

Jämsän leipomon myymälä

Tule noutamaan uunituoreita herkkuja leipomomme myymälästä!

Jämsän leipomon yhteydessä sijaitsevasta myymälästämme löydät sekä suolaisia että makeita herkkuja arkeen ja juhlaan. Tuotteita myynnissä myös erikoistarjouksin!

Katso yhteystiedot

Myymäläleipomot

Elosen leipurimestarit leipovat joka päivä – myös sunnuntaisin – Citymarketien jauholeipomoissamme tuoretta, suomalaista ruoka- ja kahvileipää. Meiltä saat siis tuoretta leipää ihan joka päivä Citymarketien aukioloaikojen mukaan.

Uunituoreet, maukkaat ja tuoksuvaiset makuelämykset syntyvät leipurimestarien salaisilla resepteillä, perinteitä vaalien ja parhaita raaka-aineita käyttäen.

Katso myymäläleipomot

Elonen Café

Elosen kahvilat ovat viihtyisästi, kutsuvasti ja persoonallisesti sisustettuja kahviloita, jotka tarjoavat elämyksiä arkeen ja juhlaan.

Nautiskele maittavasta kahvista, vastaleivotuista leivistä ja tuoreista leivonnaisista kaikessa rauhassa, tai nappaa terveelliset ja herkulliset välipalat mukaan!

Tutustu Elosen kahviloihin

Järjestä juhlasi Elosen kahvilassa!

Onnistunut tapahtuma on viihtyisän tunnelman, ammattitaitoisen ja palvelualttiin henkilökunnan sekä herkullisten makuelämysten yhdistelmä. Henkilökuntamme huolehtii siitä, että tapahtumastasi tulee ikimuistoinen, jättäen paitsi veden kielelle, myös hymyn huulille!

Tutustu juhlapalveluihin

Jätä tarjouspyyntö!

Olipa kyseessä minkätyyppinen tapahtuma tahansa, ota yhteyttä, ja suunnitellaan yhdessä teidän näköisenne, unohtumaton tilaisuus!

Jätä tarjouspyyntö

Back to top