Lataa tuotteen painokuva

Ainesosat

Täysjyväruis (54 %) (rouhe, jauho, mallas), vesi, vehnäjauho, perunahiutale, kasvikuitu (psyllium), vehnägluteeni, hiiva ja jodioitu suola (1,1 %). Täysjyväruista 73 % käytetyistä viljaraaka-aineista.

Erityisruokavaliot

Laktoositon. Maidoton. Lisäaineeton. Runsaskuituinen 12%. Leivottu Suomessa.

Ravintosisältö

  • Energiaa 1060 kJ / 251 kcal
  • Rasvaa 1,7 g
  • josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,2 g
  • Hiilihydraatteja 45,1 g
  • josta sokereita 0,9 g
  • Kuitua 12 g
  • Proteiinia 8,6 g
  • Suola 1,1 g
  • Laktoosia 0 g

Lue ja inspiroidu

Leipäviikko

Leipäviikko

Ruisleipä on Suomen kansallisruoka

Ruisleipä on Suomen kansallisruoka

Back to top