Katso parhaat vinkit valmistujaisjuhlien tarjoiluun

Valmistujaisjuhlat ja ylioppilasjuhlat lähenevät, ja monilla vasta hankittu ylioppilaslakki jo kuumottelee kaapissa. Valmistuvan nuoren mekko ja puku on hankittu, ja jotkut jännittävät vielä ylioppilaskokeiden tuloksia ennen virallisten kutsujen lähettämistä. Ylioppilas- ja valmistujaisjuhlien järjestelyssä seuraavaksi onkin aika miettiä juhlien kattausta ja tarjoiluja. Tässä saat muutaman vinkin, joiden avulla voit helpottaa juhliin valmistautumista.

valmistujaisjuhlat tarjoilu
Elosen prinsessakakku

Kun ylioppilaslakki on painettu päähän, on aika siirtyä juhlimaan perheen ja ystävien kesken. Juhlien värimaailma on helppo poimia ympärillä heräävästä luonnosta, raikasta limeä ja pinkkiä, yhdistettynä valkoiseen ja mustaan lakin tyyliä noudattaen. Elosen Prinsessakakku on monien juhlien klassikkokakku ja sopii valmistujaisten lisäksi hyvin myös rippijuhliin ja luokalta toiselle siirtymiseen.

valmistujaiset tarjoilu
Elosen päärynäleivos

Prinsessakakun kaveriksi sopii hyvin Päärynäleivos, joka mukailee samaa raikasta maku- ja värimaailmaa. Nämä leivokset on viimeistelty pienillä helmenvalkoisilla nonparelleilla ja näyttävän asetelman voi myös kruunata kaupasta saatavilla muilla syötävillä koristeilla. Kaupan leivontaosastoilla on monesti myös pieniä muovisia ylioppilaslakkeja, jonka voi laittaa koristeeksi kakun päälle tai osaksi kattausta. Tuoreita kukkiakaan ei sovi unohtaa, sillä niillä luot helposti juhlatunnelmaa.

yo juhlat tarjoilu
Ylioppilasjuhlien tarjoiluvinkkejä

Olivat juhlat sitten sisällä tai ulkona, niin nyt on aika kaivaa kaapista ihanat pellavaliinat tai surauttaa nopeasti ompelukoneella kauniin pastellisista pellavakankaista eri värisiä kaitaliinoja juhlapöytään. Nyt pääset myös kattamaan parhaimmilla astioillasi ja käyttämään niitä hienoimpia laseja, joita olet vitriinissä säästellyt. Jos tuntuu, etteivät omat astiat riitä juhlavieraille niin kannattaa kysyä lähiseurakunnasta, kouluilta sekä työpaikkaruokaloista astioita lainaan. Heiltä voi usein vuokrata myös liinoja ja isompia kahvinkeittimiä juhlien ajaksi.

ylioppilasjuhlat tarjoilu
Elosen mansikkaruutu

Jos vieraita muutenkin on useita kymmeniä, voit helposti yhdistää Elosen Mansikkaruutu- ja Mansikkasuklaaruutupaloista ison leikattavan kakun. Ruudut ovat maukkaan raikkaita juhlapaloja, joita on helppo leikata mielensä mukaan ja yhdistellä toisiinsa. Yksi ruutu riittää noin 4-6 hengelle ja ruutuja lisäämällä kakkua on helppo jatkaa isommalle vierasmäärälle.

ylioppilaskakku
Elosen mansikkaruutu

Juhlien valmisteluissa töitä riittää siivouksesta koko perheen vaatehankintoihin muutenkin niin paljon, että on lupa oikaista sieltä mistä aita on matalin. Varsinkin kun tarjolla on näin näyttäviä valmiita vaihtoehtoja vai mitä?

ylioppilaskakku
Elosen prinsessakakku
Back to top