Vaikuta Elosen maukkaaseen maailmaan!

Elonen Oy Leipomo on merkittävä keskisuomalainen leipomoalan perheyritys, joka aloitti toimintansa v. 1966 Mäntässä, jossa nuoripari Marja-Liisa ja Raimo Elonen tunsivat leipomoalan omakseen ja aloittivat kaksistaan puurtamisen, jossa ei kelloa katsottu eikä työtunteja laskettu. Pian toiminta siirtyi Jämsään, jossa tuotteita myytiin aluksi torilla. Asiakkaiden kanssa torilla keskustellessa tuotteet kehittyivät ja toiminta alkoi laajentua. Nykyisin pääleipomo toimii 10 000 neliön tiloissa Jämsässä ja kahdeksassa myymäläleipomossa Jyväskylässä, Tampereella, Seinäjoella ja Lahdessa. Kahvila- ja ravintolatoiminta on keskittynyt Jämsän, Jyväskylän ja Seinäjoen keskustoihin.

Marja-Liisan ja Raimon ajoista saakka Elonen on aina halunnut tarjota asiakkailleen maukkaita, korkealaatuisia ja turvallisia tuotteita. Elosen leipomon pääraaka-aineet ovat 100% kotimaisia ja kaikki Elosen nimellä myytävät tuotteet ovat kotimaista alkuperää. Elosen leipomomyymälöissä tuotteet myös leivotaan jauhoista alusta saakka, jolloin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ihanan tuoreita ja tuoksuvia leipomotuotteita.

Olemme aina arvostaneet asiakkaidemme palautetta ja palaute on ollut meille tärkeä osa tuotekehitystä, mutta nyt haluamme nostaa asiakkaamme entistäkin suurempaan rooliin leipomotuotteiden asiantuntijoina. Koska tuotteemme ovat osa arkea ja juhlaa, aamua ja iltaa, haluamme tuottaa sellaisia leipomotuotteita, jotka tuovat arkeen pieniä nautintoja ja kruunaavat juhlapöydän. Ei ole samantekevää, millainen leipä meillä on aamupalapöydässä tai miltä juhlapöydän keskipiste, täytekakku, näyttää tai maistuu.

Se, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme paremmin, vaatii tietoa. Siksi perustimmekin VIP-raadin, johon toivomme sinunkin liittyvän. Olitpa sitten ruisleivän, pullan tai leivosten ystävä, on tärkeää, että saamme tietää, mitä mieltä olet tuotteistamme ja miten voisimme niitä mielestäsi parantaa.

VIP-raati on uudenlainen tapa kerätä säännöllisesti asiakkaidemme mielipiteitä tuotteisiimme ja toimintamme kehittämiseen liittyen. Raatiin liittymällä et sitoudu mihinkään, mutta liittymisen jälkeen kuulut siihen joukkoon, jolta kysymme säännöllisesti mielipiteitä toimintaamme liittyvistä asioista ja saatammepa pyytää sinua aika ajoin arvostelemaan myös uusia tai vanhoja tuotteitamme tuotetestien merkeissä. Kysymykset saat sähköpostilla, ja niihin vastaaminen on sujuvaa ja helppoa. Kyselyt voivat koskea vaikkapa uutuustuotteitamme, joululeivonnaisia, kodin juhlia tai sitä, mikä leipomus sopii arkeen parhaiten päiväkahvien seuraksi. Emme luovuta tietojasi eteenpäin emmekä käytä antamiasi tietoja markkinointiin, mikäli et itse siihen anna lupaa liittymiskyselyn yhteydessä.

VIP-raatiin liittyminen on helppoa. Oheisen linkin kautta pääset nopeasti mukaan, minkä jälkeen saat noin kerran kuukaudessa lyhyen kyselyn sähköpostiisi. Antamasi vastaukset auttavat meitä kehittämään toimintaamme entistäkin paremmin asiakkaiden toiveita ja tarpeita vastaavaksi. Tavoitteenamme on – ei enempää eikä vähempää – valtakunnan maistuvimmat tuotteet!

Liity VIP-raatiin VIP-logoa klikkaamalla:


VIP_asiakasraati_logo_150

 

 

 

Ystävällisin terveisin,

JariElonen_nimikirjoitus

Jari Elonen

Toimitusjohtaja

Elonen Oy Leipomo